Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

HUI, PLENARI ORDINARI MUNICIPAL. Segona sessió telemàtica en temps de COVID-19

HUI, PLENARI ORDINARI MUNICIPAL. Segona sessió telemàtica en temps de COVID-19

Aquesta vesprada del dia 26, a les 20 hores, se celebrarà el plenari ordinari corresponent al mes imparell de maig. La sessió serà telemàtica, la segona durant l’estat d’alarma i segona també en la història dels plenaris municipals que es fa telemàticament. Es podrà seguir pel canal de youtube municipal: CANAL OBERT. AJUNTAMENT DE GATA.

Els assumptes a tractar seran els següents:

A més de l’aprovació de l’acta de la sessió anterior, les dacions de comptes, com cada plenari, altres punts seran sobre expedientes de conduccions i instal·lacions d’aigües. També sobre l’ampliació de la delegació a SUMA de la Taxa per a la Prestació de Servicis de Cementeri: manteniment i conservació.

Es tractaran diverses mocions del Partit Popular: Ajudar al poble de Gata a fer fr4ont al Covid-19. Reducció de les taxes universitàries per al curs 2020/2021. Adhesió al Pa PLANIFICA de Diputació. Comissió de Treball Nova Normalitat. Reactivació de l’Esconomia Local. Impuls Digital. Finançament Local en el mrc de la crisi del COVID-19.

També es tractaran mocions de Compromís: Garantir un serveis públics de qualitat. Eliminació regla despesa i Fons Cooperació Finançament Local. Defensar un Pa Europeu de Reconstrucció contra la crisi COVID-19.

Els precs i preguntes completaran el plenari telemàtic.

FONT: Ordre del dia, Ajuntament de Gata. Foto: captura pantalla plenari anterior.

0 comentarios