Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ESPECIAL 10 ANIVERSARI, CRONISTA DE GATA. 18é CONVIDAT: PACO PONS SALVADOR, UN GATER PORTANT L'EMPRESA FAMILIAR (POINT) A MIAMI

ESPECIAL 10 ANIVERSARI, CRONISTA DE GATA. 18é CONVIDAT: PACO PONS SALVADOR, UN GATER PORTANT L'EMPRESA FAMILIAR (POINT) A MIAMI

PACO PONS SALVADOR PERTANY A LA QUARTA GENERACIÓ DE L’EMPRESA FAMILIAR ENGUANY CENTENÀRIA DE POINT. FA CINC ANYS QUE VIU A MIAMI I COMPARTIX LA SEUA AVENTURA AMB LA SEUA NÚVIA VANESA. EN ESTES PASQÜES NO POT FALTAR-LOS EL BERENARET DE PASQUA

ACÍ TENIU LA SEUA PARTICIPACIÓ:

Enhorabona Miguel per aquests 10 anys acostant-nos l’actualitat del poble. Nosaltres, en POINT, enguany també estem d’enhorabona al celebrar el nostre 100 aniversari, en uns quants anys més ja ens agafes.

Personalment vull agrair-te la gran tasca que amb el teu blog desenvolupes. Per als que estem fora és una manera d’estar més prop de casa. Per molts més!.

Com alguns sabeu, estic vivint en Miami des de fa 5 anys i mig ja...com passa el temps!. Me’n vaig vindre cap ací tot sol per ampliar fronteres i mercat per a la empresa familiar, i al cap de 2 anys se’n va vindre a compartir l’aventura amb mi Vanesa.

Qui ens coneix sap que sempre hem trobat a faltar la terreta...com no! Així i tot, per sort, hem pogut fer acte de presència quasi tots els nadals i pràcticament totes les festes patronals, però sempre hi havia una data que no podíem estar: Pasqua.

Tots eixos dinars amb els amics, cervesetes al Kiros, el dinar al carrer, el dia del Berenaret i vesprades de “jaleo” que, any rere any, teníem que perdre’ns. Per desgràcia, enguany ens han obligat a tots a tancar-nos a casa. Però aquest confinament ens ha permès treure el millor a cadascú de nosaltres, i en el nostre cas, fer experiments a la cuina – com a quasi tots, no?.

Hem fet pa, coques, arrossos variats... però el que tocava hui era Berenaret de Pasqua, fent honor a les dates a les que estem. Per suposat, ens ha faltat l’embotit gatero, però amb el que teníem i bona cosa de fam... boníssim! He de dir que a Vane li ha eixit de 10!.

No ens queda altra que continuar a casa fins que el temporal amaine. Però quan ho faça, no tindrem prou dies per ajuntar-nos amb tota la família i amics i recuperar tots eixos “ratets”. Salut i molts ànims!

PACO PONS SALVADOR

0 comentarios