BONES CLASSIFICACIONS DELS ATLETES GATERS A LES PROVES DE XÀBIA, CALP I SENIJA. Diumenge, 15/3, la prova a Gata

El 24é Circuit Marina Alta 2020 ja porta dos proves disputades. El passat 23 de febrer es va disputar la 31ena Volta a Peu a Xàbia Memorial José Albi de 10 kilòmetres. Ahir diumenge dia 1 de març es va celebrar la VIIIena Volta Popular a Calp. També entre dissabte i diumenge a Senija.

Els i les atletes gaters/gateres van obtindre, en general, bons resultats. El Club Atletisme Gata i La Faixa de Jesús Pobre són els dos clubs que tenen representants a les proves.

A la Volta a Xàbia el millor gater va ser Jairo Soler Salvá que va arribar a meta el sisé fent un temps oficial de 34 minuts i 47 segons. JuanAn Mas Leyda va ser dotzé. Les millors dones gateres a Xàbia van ser Rosa María Lara Feliu i Jennifer Wood. Els cinc millors del Club Atletisme Gata van ser a més de Jairo i Juanan, Francisco Pedro, Pep Signes i Jaume Salvá.

A la Volta a Calp d’ahir diumenge el millor gater va arribar al lloc 69, Jaume Salvá Diego va fer un temps de 34 minuts i 57 segons. Lara i Woods van repetir les primeres dones, arribant la 5 i 12 de la seua categoria. A més de Jaume Salvá, els següents quatre del Club Atletisme Gata van ser: Yassin Daiday, José Caselles Pedro, Pepe Pedrós Monfort i José Vicente Salvá Signes.

Finalment, ahir diumenge també es va celebrar la ja reconeguda cursa de Senija "El Camí dels Bandolers". La VIIIena edició va ser de 13 i 21 kilòmetres els recorreguts. El millor gater i quart veterà va ser Xavi Torres Oliver del Grup Espeleològic Gata que va arribar 15é a meta en un temps de 2:09:23. Fernando Arabí Arabí "Curro" que continua acumulant "Kilòmetres Solidaris" va ser 17é. La gatera Antonia Valero Signes va ser la primera dona del Grup Espeleològic Gata arribant la 48 amb 2 hores, 30 minuts i 18 segons. Després de la prova de Senija la classificació del Circuit Trail La Marina 2020, amb 9 disputades, és 6é Jairo Soler Salvá i 7é Juanan Mas Leyda, els dos del GEG A.

Finalment, ressenyar que la prova del Circuit Marina Alta corresponent a Gata es correrà el pròxim 15 de març, diumenge. Les obres del centre del poble obliguen a fer un recorregut distint a tots els anys. Hi haurà que estar atents a l'itinerari marcat per l'organització.

FONTS: Classificacions Circuit Marina (Xàbia i Calp), Somesport. Classificacións Camí Bandolers (Senija), Mychip. Fotos: MiMundo (Rosa Lara Feliu, facebook) i Plànol de la prova de Gata (Club Atletisme Gata).