Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FELICITAR-VOS EL NADAL. Hui comença l'hivern. És el dia més curt. Dimecres, la Festa

FELICITAR-VOS EL NADAL. Hui comença l'hivern. És el dia més curt. Dimecres, la Festa

Servixca la meua targeta nadalenca que copia l’entramat de la del 2015, per desitjar-vos a totes i tots amb les vostres famílies incloses un BON NADAL 2019 ple de PAU, SALUT, FELICITAT, AMOR, SOLIDARITAT, AMISTAT i tants i tants altres adjectius.

La composició de la mateixa té imatges de Gata nevada. La nevada de 1983 a l’estació del tren, més enrere a la carretera nacional i més anys enrere el pont de les Alcolaies. Dalt la imatge que representa el blog del CRONISTA DE GATA, el campanar de l’església abans de 1963, que va ser elevat. Un refrany típic de Nadal i algunes tradicions que van perdent-se, que perduren als pobles, que cal conservar-les,...

Hui dia 22, si no ha tocat la loteria que tingau salut, si ha tocat també. Perque ha estat prop, aquella grossa matinera de Moraira. Hui, deia, ha començat l’hivern a les 5,19 (hora peninsular) i durarà 88 días i 23 hores, finalitzant el 20 de març de 2020. Amb respecte a la duració del dia, temps que transcorreix entre l’eixida i la posta del Sol, hui diumenge 22 de desembre és el dia de menor duració.

Reitere les meues felicitacions del Nadal. El Jesuset de fa 2019, el de Betlem, torna cada any per il·luminar les llars i les persones.

 

0 comentarios