Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA BANDA UNIÓ MUSICAL DE GATA CELEBRA ELS DIES GRANS A LA SEUA PATRONA, STA. CECÍLIA

LA BANDA UNIÓ MUSICAL DE GATA CELEBRA ELS DIES GRANS A LA SEUA PATRONA, STA. CECÍLIA

A les portes quasi del seu 150 aniversari i com a continuació als actes dels dos passats cap de setmana, la banda UNIÓ MUSICAL DE GATA DE GORGOS festeja els dies grans en honor a la seua patrona. Just hui dia 22 de novembre és la festa de la santa de la música. Ahir dijous 21 ho festejaven amb una audició els alumnes de l’Escola Municipal de Música amb una audición a les 19.30 hores, al Casal de la Música, sota la direcció de la banda juvenil Felipe Fuertes Guardiola i els professors que eduquen per a un futur als músics incipients.

Demà dissabte, vespra de la festa, es farà l’esperat CONCERT DE SANTA CECÍLIA, que enguany té un al·licient més, la presentació del nou director SALVADOR TUR SAVALL. També s’estrenaran en concert els quatre nouentrants músics de la banda: POL MULET MULET (trombó), AMALIA VICENTE BALLESTER (també trombó), ROSA SÁNCHEZ GARCÍA (saxo) i PEPE CASELLES GARCÍA (saxó). A les 22 hores, als salons Canor de Teulada tindrà lloc el SOPAR DE GALA, com cada any.

Diumenge 24, a les 11.30 hores es concentrarà la banda al Casal de la Música i des d’alló aniran en passacarrer a l’església, on a les 12 hores es celebrarà la MISSA SOLEMNE en honor a Santa Cecília cantada pel grup Serrillàs, que també festeja a la patrona. Després de la missa, foto oficial i a les 14 hores dinar de cloenda al restaurant Arrels.

FONT: Fotos de la composició Banda Unió Musical de Gata.

0 comentarios