IMPORTANT VICTÒRIA DEL GORGOS A BENISSA (1-2). ELS INFANTILS SEGUIXEN GOLEJANT (6-0)

El primer equip del GORGOS millora i va traure un gran resultat al derbi, entre el Benissa i els gaters. 1 a 2 va ser el resultat de la última jornada. S’avançava Rubén Serrió a un minut del descans. Feia el 0 a 2 de falta magistral Raúl Torres Orellana (podeu mirar el vídeo a facebook, PUNXEU ACÍ). Acurtava distàncies el Benissa (1-2) al 63 per mig de Toni. Puja un lloc i ja és 11 en la taula de classificació. De 9 partits té 9 punts. 2 guanyats (6 punts), 3 empats (3 punts) i 4 derrotes. 12 gols a favor i 18 en contra. A la pròxima jornada jugarà a les Costeres contra el Betis Florida.

El GORGOS JUVENIL va caure per la mínima a Benidorm contra el Ciutat (1-0) i baixa al 8é lloc. Té 10 punts dels 7 partits jugats. 3 guanyats (9 punts), 1 empat (1 punt) i 3 perduts. 9 gols a favor i 9 en contra. La pròxima jornada serà a casa contra La Nucía.

Pel que fa al GORGOS CADET va guanyar 1 a 0 contra el Alfàs del Pi B. El gol el va marcar Nabil a la mitja hora de joc. Porta bona dinàmica i és cinqué amb 13 punts. De 6 partits, 4 els ha guanyat, 1 empat i 1 derrota. 15 gols a favor i 10 en contra. A la pròxima jornada viatja a Calp.

L’equip de les golejades, el GORGOS INFANTIL, va tornar a fer-ho a casa, 6 a 0, contra l’Alfàs del Pi B. Doblet de Sergio Mengual (primer minut i minut 27), Hugo va fer el segon al 18; José Diego al 32 i ja a la segona part, Marc al 57 i Diego Salvá al 60. És tercer amb uns grans registres: 18 punts de 6 partits, els 6 guanyats. 44 gols a favor i 2 en contra. Sols li supera en gols el Dénia segon que en té 59. El pròxim partit el jugarà a Benissa. Serà un bon derbi.

L’equip del GORGOS ALEVÍ va caure a casa, 2-4, contra el Xàbia B. S’avança el Gorgos al minut 5 per mig de Vicent Torres. Al minut 11 empata el Xàbia i a la mitja hora posava el 1 a 2. Al 48 empatava Vicent Pedrós (2-2) i després vindrien seguits els gols xabiers al 51 i al 54. Són l’equip 9é de la classificació amb 3 punts de 5 partits jugats i sols 1 guanyat. 10 gols a favor i 24 en contra. El próxim partit, Verger-Gorgos.

El GORGOS BENJAMÍ també va caure 0 a 4 front al Xàbia. A la taula de classificació és el darrer equip i encara no té cap victòria ni empat dels cinc partits jugats. Sols 1 gol a favor i 40 en contra. Confiem que remunten. Pròxim partit: Verger-Gorgos.

FONTS: Foto Gorgos major. // Resultats: FFCV.