Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

PRESENTEN A GATA EL IV CIRCUIT A LLARGUES LA BOLATA. EL 29/11 SERÀ LA JORNADA AL POBLE

PRESENTEN A GATA EL IV CIRCUIT A LLARGUES LA BOLATA. EL 29/11 SERÀ LA JORNADA AL POBLE

L’edifici polivalent Guillem Agulló de Gata de Gorgos va ser l’escenari triat per presentar, ahir dilluns 28 d’octubre, el IV Circuit a Llargues que patrocina la multinacional La Bolata Importa, S.L: L’acte va comptar amb la presència de Vicent Molines, vicepresident de la Federació de Pilota, l’alcalde i regidor de Gata, Josep Costa i Toni Arabí, així com regidors de diferents poblacions seus de la competició.

Pel que fa a l’edició d’enguany, el format serà el mateix dels últims anys, amb 5 seus de lligueta (Alcalalí, Gata de Gorgos, Ràfol d’Almúnia, Mutxamel i Xaló). Les semifinals estan previstes per al dia 15 de desembre, en este cas, a la localitat de Relleu, mentre que la final, es disputarà de nou a Orba i serà el dia 29 de desembre. Pel que fa als equips participants, enguany seran de la partida les formacions de Parcent, Benidorm, Sella, Murla, Xixona i Relleu. Pel que fa al palmarés de la competició, Parcent va guanyar les dues primeres edicions, mentre que la tercera, la de l’any passat, la guanyava l’equip de Benidorm.

Gata acollirà la jornada del 24 de novembre. Les altres seus seran: Alcanalí (3 de novembre), Ràfol (17 de novembre); Mutxamel (1 de desembre) i Xaló (6 de desembre). Les semifinals seran a Relleu el 15 de desembre i la gran final el 29 de desembre a Orba.

FONT: Imatge i informació Premsa Ajuntament de Gata.

0 comentarios