Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FESTESGATA19: 2NDIA27: FESTIVAL. AINA MENGUAL, TONI LLOBELL I MARC BAS (majors) I CARMEN MULET I JOSEP NOGUERA (menuts), PRIMERS REPRESENTANTS DE LA FESTA

FESTESGATA19: 2NDIA27: FESTIVAL. AINA MENGUAL, TONI LLOBELL I MARC BAS (majors) I CARMEN MULET I JOSEP NOGUERA (menuts), PRIMERS REPRESENTANTS DE LA FESTA

(PODEU REPASSAR L’ÀLBUM DEL FESTIVAL 2019, PUNXANT ACÍ)

Ahir per la nit es va celebrar com és típic el segon dia fester, el Festival 2019, acte d’on van eixir per sort les representants gateres tant de la quintà major com de la menuda. Es van estrenar al protocol i fent uns discursos senzills i molt planers, tant el nou regidor de festes Joanvi Vallés com l’alcalde Josep Francesc Signes Costa. 

Des de la Plaça Nova, festerets i festeretes, quintes i quintos, comissió i la banda de música, van recollir les autoritats veïnes, que van assistir a l’acte, algunes portant també les seues regines i dames, com els pobles de Xàbia, Ondara, Teulada, entre altres. La diputada de Compromís, alcaldes i regidors dels altres pobles, forasters i veïns gaters, tots van poder assistir a algunes novetats produïdes al Festival 2019. 

Va actuar i va ser espectacular el ballet de l’Escola de Dansa de Gata. Es va fer per sort la treta de les tres representants, primer infantil i després majors. Sense corones ja. El musical "Cómo hemos cambiado" va fer recordar velles cançons i dècades passades. Els representants de l’any anterior es van acomiadar de la festa, donant pas als nous.

REPRESENTANTS DE LA FESTA:

Per part de la quintà 2019 infantil que porta el simpàtic nom de "Al loro que venen!!!, la sort de les estrelles va designar com a primera representant a CARMEN MULET SALVÁJOSEP NOGUERA FERRER. Els segons representants van ser LUNA FÄHNLE PAYÁ, MAURO MULET PALACIO i VICENT PEDRÓS RODRÍGUEZ. Els tercers representants, LAIA SIGNES SIGNES i ÓSCAR RAMIS MONFORT.

La quintà major, que porta per títol "AL REMULL" va tindre també per sort les tres representacions: Primera, AINA MENGUAL SIGNES, TONI LLOBELL SALVÁ i MARC BAS SOLER. Segona: MAR GARCÍA BERENGUER i TONI JORRO LLOPIS. Finalment, tercera representació: CANDELA GONZÁLEZ MESTRE i RODRIGO MAYA MESTRE.

FONTS: Fotos Salvador Pons, Amparo Solaz i Cronista.

0 comentarios