Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

L’EQUIP VETERANS GORGOS C.F., 3r CLASSIFICAT DE LA LLIGA VETERANS MARINA ALTA 2018-2019. Els gaters, segon equip menys golejat i millor porter

L’EQUIP VETERANS GORGOS C.F., 3r CLASSIFICAT DE LA LLIGA VETERANS MARINA ALTA 2018-2019. Els gaters, segon equip menys golejat i millor porter

L’equip VETERANS GORGOS C.F. de futbol ha fet una bona temporada i s’ha classificat en 3r lloc de la Lliga de Veterans Marina Alta temporada 2018-2019, lliga que ha guanyat el Kamarca de Dénia.

De 30 partits, els veterans gaters han obtés 60 punts. Han guanyat 19 partits, han empatat 3 i han perdut 8 partits. Tenen 77 gols a favor i 45 en contra. És el segon equip menys golejat, sols superat amb menys gols en contra per el líder i campió Kamarca de Dénia.

En el sopar de comiat de la temporada, l’organització li va lliurar un diploma de reconeixement al preparador dels Veterans del Gorgos "PiRosa". David Martos també va obtindre el trofeu del segon porter menys golejat. 

Amb respecte als gols, el quart jugador amb més gols és del Veterans Gorgos C.F., JAIME TORRES ROSA ha marcat 24 gols. La llista l’encapçala Pascual Pons del Ondara Veterans amb 43.

A nivell local, els golejadors del Veterans Gorgos C.F. són, a més de Jaime Torres, Ramiro Gálvez amb 11 gols; José Miguel Fullana amb 10; Iván Gil amb 7; Antonio Oliver i José Pedro amb 6; Darío Gerardo amb 5; Antonio Nicolás amb 2 i amb 1 gol marcat estan Miguel Ángel Pons, Daniel Salvá, Francisco José Font i Juan José Montaño.

FONT: Informació i fotos facilitades per David Martos.

0 comentarios