LA JOVE ATLETA ROSA MARÍA LARA FELIU, DEL C.A.GATA, LIDERA LA CLASSIFICACIÓ DE DONES DEL CIRCUIT A PEU MARINA ALTA

Per clubs, el gater és el 5é. A la cursa popular de Teulada, el millor gater va ser Jairo Soler Salvá

La jove atleta sénior ROSA MARÍA LARA FELIU encapçala la classificació de dones del Circuit d’Atletisme Marina Alta, quan es porten ja disputades 8 proves, i resten 4. Lara del Club Atletisme Gata té un total de 11.169 punts i ha disputat les 8 proves. En masculí, Yousseff Ahatach del C.Dénia Corre és el primer.

Els altres gaters i gateres del C.A. Gata que estan en els primers llocs del Circuit són: En la categoria Masculina, VICENTE LLOPIS CHELI que és 8é amb 10.695 punts i JOSÉ FRANCISCO PEDRÓS MONFORT que és 14é amb 10.472. De dones, és 3ª MARÍA MULET MESTRE amb 11.159 punts i 15ena SYLVIA BERGER amb 10.148 punts.

A la classificació per categories, als tres primers llocs, trobem del C.A.Gata: veterana A, 3ª ROSA MONFORT GARCÍA amb 9.754. Veterà D 3r JOSÉ VICENTE SALVÁ SIGNES amb 11.129 punts. Veterà F és primer el ja dit VICENT CHELI i 3r FRANCESC FERRER MULET, este amb 11.180 punts.

Per clubs al Circuit Marina Alta, el C.A.Gata és 5é amb 105.994 punts. A la classificació femenina per clubs, el club gater és 3r amb 55.230.

XVII CURSA POPULAR DE TEULADA, dissabte 11

(Podeu veure el vídeo de l’espectacular eixida de la prova de Teulada PUNXANT ACÍ.)

La 8ena prova del circuit va ser dissabte dia 11 de maig a Teulada on es va córrer la XVII Cursa Popular de 10 kilòmetres. Els tres millors del C.A.Gata van ser JAIRO SOLER SALVÁ, lloc 27; RAÚL AGULLES ALEMANY, lloc 54, i PEP SIGNES FORNÉS, lloc 63.

Per categories, a les primeres es van classificar del C.A.Gata: 3ª sénior, ROSA MARÍA LARA FELIU (158 de la general); veterana C va ser 4ª ANTO VALERO SIGNES (259 a la general); veterana D va ser 3ª TERESA GREGORI MUÑOZ (331 a la general); 4rt veterà E va ser JOSÉ CASELLES PEDRO (108 a la general); 1r veterà F va ser VICENTE LLOPIS CHELI (68 a la general) i 3r FRANCESC FERRER MULET (142 a la general).

Els 10 millors del C.Gata a la cursa de Teulada van ser: JAIRO SOLER SALVÁ, RAÚL AGULLES ALEMANY, PEP SIGNES FORNÉS, VICENTE LLOPIS CHELI, JORDI BALLESTER IBÁÑEZ, JOAN JAUME TORRES OLIVER, JOSÉ CASELLES PEDRO, MARÍA MULET MESTRE, JOSÉ VICENTE SALVÁ SIGNES i JOSÉ FRANCISCO PEDRÓS MONFORT.

Les tres millors dones del C.A.Gata a Teulada van ser: MARÍA MULET MESTRE, ROSA MARÍA LARA FELIU i ANTO VALERO SIGNES.

En les categories de xiquetes i xiquets a Teulada, la primera cadet va ser la gatera ZOE GRIMALT GRIMALT i va ser quarta a la mateixa categoria la també gatera ROSA SÁNCHEZ GARCÍA. A pre-benjamí JOAN MULET BAS va ser el primer.

FONTS: Foto i vídeo facebook del Circuit a Peu Marina Alta. Classificacions: som esport.