Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PINTORA GATERA PEPA CASELLES, PROTAGONISTA HUI A "ESPAÑA DIRECTO" (19.15-20.15)

LA PINTORA GATERA PEPA CASELLES, PROTAGONISTA HUI A "ESPAÑA DIRECTO" (19.15-20.15)

El programa de Televisión Española España directo ha tornat a Gata. Aquesta vegada de la mà de la periodista gatera María Signes. Ho ha fet en un reportatge dedicat a la pintora local, ja reconeguda en altres programes televisius i altres cadenes, Pepa Caselles. 

 Aquesta vesprada, a les 19.15 hores, s’emetrà el reportatge, en el qual serà la protagonista  Pepa Caselles, una de les pioneres de l’Escola de Plàstica "Antoni Vives" de Gata, on ella sempre ha treballat la seua obra.

El seu treball crida molt l’atenció per la qualitat del seu treball pictòric, al temps que per les eines que empra, el motxo de fregar i la granera d’escombrar. Pepa ha estat capaç no sols de treballar amb la qualitat que ho fa, sinó també de reivindicar dos eines habituals a les mestresses de casa, com a eines d’expressió artística. Càmera en ma del reporter, a la fotografias veiem a Pepa tan desimbolta pintant la seua obra artística.

Es dona la circumstància que una periodista gatera (María Signes) entrevistarà a una altra gatera artista (Pepa Caselles). Hui comença una série de reportatges fets a la "terreta" per Signes.

* VÍDEO DE TOT EL PROGRAMA, PUNXEU ACÍ.

ACÍ TENIU EL PROGRAMA COMPLET DE "ESPAÑA DIRECTO" DEL DIA 29/4/2019, EN EL QUE GATA VA ESTAR PRESENTS, COM ANUNCIAVA A L’ANTERIOR VÍDEO. GUITARRAS BROSS I LA PINTORA PEPA CASELLES ELS CONEIXEN UN POC MILLOR TOTA ESPANYA DE LA MÀ DE LA TAMBÉ GATERA, LA PERIODISTA MARÍA SIGNES. // GATA APAREIX ENTRE ELS MINUTS 49,47 A 53,17 DE PROGRAMA.

FONT: Foto facilitada per Josep Ginestar.


0 comentarios