Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FINAL DE L'EPISODI DE PLUGES: 321 LITRES A GATA. EL RIU ENCARA BAIXA

FINAL DE L'EPISODI DE PLUGES: 321 LITRES A GATA. EL RIU ENCARA BAIXA

Del Divendres Sant, 19 d’abril, fins a ahir dia 22, Dilluns de Pasqua, s’han recollit a Gata un total de 321 mm., segons ens passava la informació Vicent Signes Signes "Canya". Un temporal en el que ha plogut cinc vegades més del que s’havia recollit fins a la tempesta dels dies sants i Pasqua. Signes també detallava també que 234 d’eixos litres eren en 24 hores, quan més força va caure i va obligar a tallar camins, pels barrancs i el riu; el carrer Paet i el pas soterrani de l?Avinguda a les Sorts, i quan "va vindre el riu", com diguem a Gata. L’aigua del riu va baixar de l’escorrentia dels carrers primer, però després va botar la presa de Planisses baixant ja amb força.

Hui, tercer dia de pasqua, encara alguns xiquets i xiquetes celebraran amb pares i mares, els jocs i berenaran com és costum, a la zona esportiva de les Costeres. És una proposta de l’Ajuntament per a la infància. Si plou -esperem que done un respir ja- es faria a cobert.

Pel que fa al riu, el seu cabdal d’aigua ha baixat considerablement, però "encara xorra", com també es diu. Durarà tot el dia?.

0 comentarios