Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

MULTITUDINÀRIA 9ª GALA DELS AMICS DE L’HOSPITAL LA PEDRERA, AL CASAL DE LA MÚSICA DE GATA

MULTITUDINÀRIA 9ª GALA DELS AMICS DE L’HOSPITAL LA PEDRERA, AL CASAL DE LA MÚSICA DE GATA

(PODEU MIRAR LES IMATGES DE LA GATA (GV HOSPITAL LA PEDRERA), PUNXANT ACÍ

Unes 300 persones es van donar cita dissabte dia 9 a la 9ª GALA AMICS DE L’HOSPITAL LA PEDRERA, que es va celebrar al Casal de la Música de Gata de Gorgos.

Els assistents van gaudir de la música de la banda juvenil de Gata i del grup Coral Serrillas. Primer va actuar la banda juvenil de Gata, dirigida per Felipe Fuertes. A continuació va parlar el director de l’Hospital Jaume Morera, qui va agrair a totes les persones, associacions i organitzacions que han ajudat i contribuit desinteresadament a l’atenció de qualitat que l’hospital presta als seus pacients. 

Va intervindre després l’alcaldessa amfitriona de Gata de Gorgos, Magda Mengual, qui va expresar també l’agraïment per la celebració de la gala-homenatge a Gata i finalment va parlar el comissionat de la Conselleria de Sanitat del Dpto. de Salut de Dénia, Joan Puig, qui va reconeixier la importància de les associacions i el voluntariat que col·labora amb l’hospital. 

Es va passar després al lliurament de reconeixements als col·lectius que han col·laborat amb l’hospital en  l’últim any, als grups de teatre i musicals, i a les empreses que han realitzat donacions de material al mateix. Tots ells van rebre un diploma acreditatiu i un detall de reconeixement per la seua col·laboración altruïsta.

El punt musical final va estar a càrrec de l’actuació del Grup Coral Serrillas de Gata. Va concloure l’acte, Silvia Vilar, directora d’enfermeria de l’Hospital La Pedrera, qui també va agrair a l’organització de l’event el treball fet, així com també a tots els assistents per la seua participació activa. Acabat l’acte, tots van poder gaudir per el bon temps reinant davant de l’edifici del Casal de la Música, al mateix carrer Aromes, d’un deliciós aperitiu oferit per l’Ajuntament de Gata.

FONTS: Text i fotos àlbum GVA Hospital la Pedrera.

 

0 comentarios