Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EFEMÈRIDE: HUI FA 36 ANYS D'AQUELLA NEVADA DEL 83. ERA DARRER DISSABTE A GATA

EFEMÈRIDE: HUI FA 36 ANYS D'AQUELLA NEVADA DEL 83. ERA DARRER DISSABTE A GATA

Ho recordeu?. 12 de febrer de 1983, Darrer Dissabte per als gaters o dissabte de Carnestoltes per a la resta de pobles. La gent preparava les paelles i els dinars del dia següent i es va sorprendre per la quantitat de neu caiguda

Fa sis anys començava el post de record aixina: "La composició fotogràfica ho diu tot. He escorcollat al baúl de les fotografies antigues per tal de trobar aquestes postals gateres de neu. Aquell dia de fa 30 anys, el 12 de febrer, era DARRER DISSABTE i com a tal la gent no va minvar massa les seues decisions d’anar-se’n de compres a les tendes per al dia següent fer les paelles de DARRER DIUMENGE. S’havia mesclat sense adonar-se un costum gater amb un fet insòlit, la neu caiguda amb gran quantitat".

Encara que ha plogut i nevat des d'aquell dia, la recordem en el calendari com una gran nevada.

SI TENIU ALGUNA FOTOGRAFIA D'AQUELLS DIES, QUE ENCARA ESTAN INÈDITES AL CALAIG DE L'HABITACIÓ...PODEU ENVIAR-LES AL MEU CORREU O PUBLICAR-LES AL FACEBOOK...Sempre és curiós recordar...i més coses bones.

Us deixe amb algunes imatges de la nevada de fa 30 anys, que vaig capturar amb la meua supercàmera de fa quasi quatre dècades.

0 comentarios