Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

DEMÀ DIUMENGE 2, XIII MARATÓ PER MUNTANYA MARINA ALTA 2018. Organitza el GEG i col·labora l’Ajuntament

DEMÀ DIUMENGE 2, XIII MARATÓ PER MUNTANYA MARINA ALTA 2018. Organitza el GEG i col·labora l’Ajuntament

Demà diumenge dia 2 de desembre arriba la festa de la Muntanya a Gata. El poble acull la XIII Marató per Muntanya Marina Alta organitzada pel Grup Espeleològic Gata (G.E.G.) amb la col·laboració de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Gata. Aquesta edició serà la tercera prova puntuable del Circuit Trail Marina Alta.

A més a més, repetint l’experiència d’anys anteriors, al mateix temps es disputa la Cursa dels tres tossals de 22 km de recorregut i una prova per a senderistes de 12,5 km. A les 8 hores, des de la Plaça Nova, es donarà l’eixida als participants en la marató que hauran de realitzar el recorregut de 42 km. i un desnivell de 2400 mts.

L’eixida de la III Cursa Tres Tossals es donarà a les 9 hores i, hauran de recórrer una distància de 22 km i un desnivell de 1080 mts que recorre el Serrillars, Tossal del Moro i Tossal de Llicinta. I finalment, a les 9:30 hores, iniciaran el recorregut els participants en la modalitat de senderisme.

Més de 400 participants estan ja inscrits en les tres modalitats de la històrica prova de Gata. Des de l’organització s’han establert diferents punts de control on els participants podran trobar líquid i sòlid per atendre les seues necessitats durant la prova.

PROGRAMACIÓ MARATÓ I MITJA MARATÓ GATA.

HUI DISSABTE 1 DE DESEMBRE:

- Ara mateix, de 17.00 a 20.00: entrega de dorsals a l’edifici polivalent situat al Grup Escolar

- De 19.00 a 20.00: xarrada tècnica a l’edifici polivalent

DEMÀ DIUMENGE 2 DE DICIEMBRE:

- De les 7.00 fins 15 minuts antes de cada prova: entrega de dorsals a la zona d’eixida-meta (Plaça Nova)

- 8.00: eixida de la XIiI Marató per muntanya Marina Alta

- 9.00: eixida de la IV cursa els Tres Tossals

- 9.30: eixida senderistes

- 13.00: entrega trofeus IV Tres Tossals

-16.00: entrega trofeus XIII Marató per muntanya Marina Alta

-17.30: tancament meta

Hi ha servei de dutxes la Poliesportiu Muncipal que està a 300 metres de la zona de meta en la Partida Sorts, aquest també és un bon lloc per deixar el cotxe perquè més prop de meta va a ser complicat.

Més informació dels recorreguts, horaris i controls està disponible a la web https://www.mychip.es/evento/xiii-marato-de-la-marina-13

FONT: Cartell de l’event i plànol de situació, Ajuntament de Gata.

0 comentarios