Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

DIVENDRES DIA 16, IV GALA PREMIS EMPRESES GATA 2018. ( III ) Finalistes premi a l’empresa responsable socialment: Iliüi, Pons Químicas i Jaime Signes-Enertec

DIVENDRES DIA 16, IV GALA PREMIS EMPRESES GATA 2018. ( III ) Finalistes premi a l’empresa responsable socialment: Iliüi, Pons Químicas i Jaime Signes-Enertec

Despusdemà divendres se celebra la IV Gala dels Premis Empreses Gata 2018. Ara vos presente a les tres empreses seleccionades per a optar al premi a l’empresa responsable socialment: Iliüi, Pons Químicas i Jaime Signes-Enertec. Demà, finalment, coneixereu a Carnisseria Ca Polaca, que ja té el premi de menció honorífica.

ILIÜI

El nostre objectiu és de sensibilitzar les persones a una nova forma de disseny de producte ( i estil de vida ), que fa d’un material que molts consideren brossa, una font d’inspiració i guany, sense perdre la frescor d’un disseny de tendència, accessible a tots els públics. El procés que està a la base de la nostra empresa és la recuperació de materials de deixalla de la nostra zona ( de privats o comerços locals, que arrepleguem a canvi d’algun producte de la nostra col·lecció ) per a convertir-los en productes de decoració de llar o moda, sensibilitzant d’aquesta forma el nostre entorn d’un concepte d’economia circular.

PONS QUÍMICAS

Pons Quimicas és una empresa familiar resultant de més de 50 anys d’experiència, investigació, desenvolupament i fabricació de detergents, productes de neteja i insecticides.
Els nostres inicis es remunten a 1960 a Xàbia, i des de llavors, no hem parat de créixer. Actualment disposem de dos centres de producció: un a Xàbia (Alacant) i altre a Bucarest (Romania), des d’on abasteixen a diferents països d’Europa de l’Est. També exportem a Europa Occidental i Àfrica, on disposem d’una ampla cartera de clients que aposten pel treball ben fet i per uns productes de màxima qualitat.

Pons Quimicas és una empresa en continua expansió i creixement. En els últims anys hem crescut una mitja d’un 18,5% de mitja anual. És una empresa d’èxit present i futur. Contem amb una cartera de més de 4000 clients, sent l’arc del Mediterrani la zona de més posicionament i lideratge i la zona Centre el major creixement en el present i futur immediat.
La missió de Pons Quimicas és satisfer les necessitats dels nostres clients oferint solucions eficaces i creatives a través de productes de qualitat i amb la més alta tecnologia amb l’objectiu de generar benestar en la nostra societat mitjançant una vida més fàcil, còmoda i agradable. Per aquest motiu centrem tots els nostres esforços en millorar els nostres productes i processos tecnològics amb el màxim respecte pel medi ambient.

JAIME SIGNES-ENERTEC

Som una empresa familiar que des de fa ara 60 anys intentem ajudar a empreses i famílies amb l’energia elèctrica. Des de llavors, primer Jaime, hem anat afegint familiars i altres activitats, com els electrodomèstics de la mà de Mari i després amb els fills, nebots… hem format una altra societat amb més socis, Enertec S.L., per a realitzar instal·lacions renovables.

Com a família que som, volem posicionar-nos en la societat que ens envolta, com una empresa referent, ajudar a llars i empreses en tot el relacionat amb l’energia elèctrica. Des de la venda d’energia, gestió d’aquesta, producció d’electricitat amb fonts renovables, transport d’aquesta mitjançant les nostres instal·lacions i finalment, proporcionar els electrodomèstics que consumiran.

FONT: Fotos de la composició i text: www.premiempresagata.org/finalistes-2018/.

 

0 comentarios