CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GORGOS C.F.: GUANYEN ELS QUATRE PRIMERS EQUIPS. EL CADET SEGUIX LÍDER

Jornada molt productiva per als equips més grans del GORGOS CLUB DE FUTBOL. Victòria per als majors, juvenils, cadets i infantils. Posicions a les taules de classificació també bones: el cadet segueix líder; el juvenil són segons; són quarts els majors i setés els infantils.

Andem als resultats de majors a més menuts:

El GORGOS, primer equip, va aconseguir un gran resultat: Mediterráneo, 2; GORGOS-3. David Molines al 23 i Antonio León al 34 posaven fins el 0-2; empatava el local al 63 i 80, però desfeia l’empat Raúl Torres al 89. Ara és 4rt amb 15 punts. De 9 partits jugats, 5 guanyats i 4 perduts. 16 gols a favor i 15 en contra.

Com ja és habitual, reull les paraules de l’entrenador Pere: "Partit treballat en un camp menut i amb un rival necessitat de punts. Hem dominat la primera part acabant 0 a 2 i amb ocasió de poder marcar algun gol més. La segona part no hem aprofitat les 3 clares ocassions que hem tingut i ens han empatat amb més cor que cap. En el minut 95 hem marcat el 2 a 3 que feia justícia al partit que hem fet. Destacar a tot l’equip i als juvenils Miguel, Raúl Signes, Raúl Gonzalez, Josep, Felipe i Hamza, que ens han donat tot el que necessitem i estan cridats a ser part important en el futur del nostre equip. Amunt Gorgos Club de Futbol."

El GORGOS JUVENIL també guanyava a casa al derbi contra el Xàbia, 1-0. El gol el feia Axel al 53. Són 2ns amb 16 punts i empatats a punts amb el líder Pego, que té un partit menys. De 7 partits, 5 guanyats, 1 empat i 1 perdut. 17 gols a favor i 6 en contra.

El GORGOS CADET manté el liuderat i goleja. 7-0 va guanyar a La Nucía. Començava marcant Mario Feliu al 3; Al 10 Jordi Mulet marcava el 2-0; Héctor Cloquell anotava dos gols, al 26 i al 45; al 33 marcava Vicent Font, i a la segona part feia doblet David Bernard al 47 i al 73. A la classificació són líder amb 18 punts (el segon que és El Verger en té 16). De 6 partits, els 6 guanyats. 28 gols a favor i 3 en contra.

El GORGOS INFANTIL també va guanyar: 3-2 contra la UD Carcaixent. Malgrat a marcar el visitant el 0-1, empatava Joel al 10 i s’avançaven Abdou i Álvaro al 30 i 53. Ja al 59 marcava l’equip valencià. Són 7és a la classificació amb 10 punts. De 6 partits, 3 guanyats, 1 empat i 2 derrotes. 13 gols a favor i 14 en contra.

El GORGOS ALEVÍ va caure a Calp per 5-2. Els gols del Gorgos els marcaven Akram (0-1) i Javier Carrió (1-2). A la classificació són 13és i té 3 punts. De 4 partits, 1 guanyat i 3 perduts. 6 gols a favor i 32 en contra.

El GORGOS BENJAMÍ va ser golejat 8-0 a Calp. Està al lloc 12é i no té encara punts. Els tres partits perduts, 6 gols a favor i 20 en contra.

FONTS: FFCV / Foto: Gorgos C.F. (equip major).