Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ARRIBA LA IV GALA DEL COMERÇ DE GATA (divendres 16) -I-

ARRIBA LA IV GALA DEL COMERÇ DE GATA (divendres 16) -I-

Divendres 16, a les 20.30 hores, al Centre Polivalent de Gata de Gorgos, se celebrarà la IV Gala dels Premis Empresa 2018. El Premi Empresa de Gata està organitzat per l’ajuntament de Gata de Gorgos amb l’objectiu de reconèixer la tasca emprenedora de comerciants, empresaris i professionals de la localitat. Posant en valor les tasques ben realitzades es pretén dinamitzar l’economia local i donar a conèixer projectes d’interès, tant per la riquesa  generada com per la capacitat d’atracció cap al poble de Gata.

Són 300 empreses, 7 finalistes i al final, 3 guanyadors que es donaran a conéixer en el moment de la Gala.

Els finalistes premi a la millor promoció del municipi són: AGROGATA, MATIES SALVÁ i GUITARRAS BROS. Els finalistes del premi a l’empresa responsable socialment són: ILIÜI, PONS QUÍMICAS i JAIME SIGNES-ENERTEC. Finalment, l’empresa a la Millor Trajectòria empresarial serà CA POLACA, que rebrà una menció honorífica pels 118 anys oberta.

A més de l’Ajuntament que organitza, col·laboren en el premi, la Conselleria d’Econom,ia Sostenible, Sectors productius, Comerç i Treball, AFIC, Creama Gata de Gorgos i la Diputació Provincial d’Alacant.

Al llarg de la setmana aniré presentant-vos a les empreses i comerços finalistes que opten al premi 2018.

FONT: Cartell anunciador de la Gala.

0 comentarios