Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ES PRESENTEN ELS EQUIPS BASE DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE FUTBOL DE GATA. EL GORGOS CADET JA ÉS LÍDER. SUSPENEN PER L'ALERTA ELS PARTITS DEL CAP DE SETMANA

ES PRESENTEN ELS EQUIPS BASE DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE FUTBOL DE GATA. EL GORGOS CADET JA ÉS LÍDER. SUSPENEN PER L'ALERTA ELS PARTITS DEL CAP DE SETMANA

Dissabte passat va tindre lloc la presentació al camp de futbol de Les Costeres de Gata, dels equips inferiors del Gorgos C.F., que conformen la pedrera, l’Escola Municipal de Futbol. Benjamins, alevins, cadets, infantils, tot un conjunt de jugadors xiquets, que el dia de demà poden convertir-se en jugadors de primers equips, no sols del Gorgos sinó també de més alt nivell.

Ja han començat a jugar partits de competició liguera el GORGOS CADET és líder. Dissabte va conseguir una victòria a casa per 2 a 0 front el Pego. Marcava el doblet Vicent Font a la segona part. Tres de tres, l’equip porta 9 punts i lidera la classificació del seu grup. 12 gols a favor i 1 en contra. Bon començament.

El GORGOS INFANTIL s’enquadra en el grup 5é de Primera Regional. L’últim partit va jugar a Bellreguart i va perdre 2 a 1. El gol del Gorgos el va fer Nabil Dayday. Després de tres partits jugats és 6é i amb 6 punts: 2 partits guanyats i un perdut, cap empat. 9 gols a favor i 6 en contra.

El GORGOS ALEVÍ de 2n any va començar la lliga dissabte passat. A Callosa va perdre 13-1. Nadir va fer el gol de honor per al Gorgos. És colista.

El GORGOS BENJAMÍ no ha començat encara la lliga.

Des de l’Ajuntament, agraïen la col·laboració d’Ale-hop com a patrocinador de l’equipació així com de l’Ampa del Futbol Base i del coordinador de l’escola Pedro Noguera.

El mateix Pere, agraïa publicament "la tasca que dia a dia venen fent tots i cadascun dels nostres monitors, entrenadors i delegats. Ells fan posible l’aprenentatge dels nostres xiquets, que milloren dia a dia i a més puguen ser sobre tot millors persones. Quasi sempre o sempre, eixa gran feina queda en l’oblit pero es de justicia que se us reconega, gracies a tots per compartir aquesta responsabilitat junt amb mi".

Seguia dient Noguera: "Tampoc es reconeix mai la feina de Pep Boira que fa possible cada setmana que els nostres equips ho tinguen tot a punt. Al nostre coordinador d’esports, agraïr el seu suport dia a dia, treballar amb ell fa que tot siga més fàcil. Tambe dec agrair a les mares i als pares la confiança dipositada en nosaltres i, com no, a tots els aficionats al futbol que cada cap de setmana acudeixen en major nombre a les costeres, per algo serà. Com no, a l’ AMPA de l’ escola de futbol per tota la feïna silenciosa que fan i per últim, al nostre patrocinador, donar-li les gracies per fer posible que els nostres xiquets lluixquen unes equipacions de categoria. Gaudiu de la nova temporada!!!. Amunt gorgos!!!".

Finalment, comentar que hui han quedat suspesos per la Federació Valenciana de Futbol tots els partits del cap de setmana de les categories inferiors des de cadets cap avall, donada l’alerta -ara taronja encara- per fortes pluges.

FONTS: Fotos David Feliu i Ajuntament (presentació Escola). Portada blog foto cadets. // Resultats: FFCV.

0 comentarios