Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

HUI DIA 6, DIA DEL PATRÓ DE GATA: EL SANTÍSSIM CRIST. FESTA MAJOR

HUI DIA 6, DIA DEL PATRÓ DE GATA: EL SANTÍSSIM CRIST. FESTA MAJOR

Primer dilluns calorós d'agost. GATA DE GORGOS està de festa major. Hui acaben les festes patronals 2018. És el dia del Santíssim Crist del Calvari. Les campanes han voltejat i seguirant fent-ho al llarg del dia. També ho farà al tardet la campaneta de l'ermita del Calvari. Actes religiosos i oficials són els que hui celebra el poble.

Ja s'ha fet la última despertà. Ara a les 9 del matí serà la primera missa. A les 12 serà la missa solemne. Estaran presents a l'eucaristia rectors fills de Gata, rectors que han passat per la parròquia i rectors de la Vicaria. Després es dispararà una traca kilomètrica i seguirà un vi d'honor al Centre Social, amb lliurament de premis de les competicions de les festes, engalanament de carrers i carrosses. 

Per la vesprada, a les 19 hores, la missa que sempre precedix a la multitudinària pujada de l'església a l'ermita. El Santíssim Crist retornarà al seu santuari del Tossalet. El castell de focs artificials de la Pirotecnia Borreda tancarà les festes patronals 2018.

0 comentarios