Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL CICLISTA GATER SERGIO TORRES DISPUTA DEMÀ EL CAMPIONAT D'ESPANYA EN RUTA. TORNA A TERRES CONEGUDES

EL CICLISTA GATER SERGIO TORRES DISPUTA DEMÀ EL CAMPIONAT D'ESPANYA EN RUTA. TORNA A TERRES CONEGUDES

Demà diumenge 24, dia de Sant Joan, els gaters tenim una cita davant la televisió per a mirar per mig d’Eurosport a partir de les 12.30 hores, el Campionat d’Espanya en Ruta de Ciclisme que es disputarà en terres castellonenques. Participarà el nostre paisà, el ciclista gater SERGIO TORRES JORRO i ho farà amb el seu equip belga, el Tartaletto-Isorex Continental Cycling Team.

La retransmissió de la carrera èlit UCI masculina podrà seguir-se tant a nivell nacional com internacional,començarà en Eurosport 2 i Eurosport Player a les 12:30 i permitirà seguir les dues últimes hores de la prova, podent veure a Sergio per televisió. Al voltant de les 14:45 hores, i després d’haver completat 215 kilòmetres, es coneixerà en els carrers de Benicàssim al nou campió d’Espanya de ruta i als primers classificats.

Sergio torna a terres conegudes. Cal recordar que va estar a l’equip del Benicàssim abans de fitxar per l’equip belga. El desert de Les Palmes a Castelló, els més de 200 kilòmetres i la competència que hi haurà, poder ser un gran aparador "escaparate" per a Sergio. De la comarca, també competirà el xabier Toni Molina, que milita aquesta temporada al Caja Rural Seguros RGS.

Noms com el nostre ciclista o el veí xabier i altres alacantins tractaran de posar-li difícil el campionat al Movistar. La carrera es presenta molt disputada. 

Desitgem sort a Sergio i que faça un gran paper al campionat d’Espanya en ruta de ciclisme professional.

0 comentarios