Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

TREBALLADORS I TREBALLADORES DE SIGNES GRIMALT, S.A. CELEBREN EL 50 ANIVERSARI DE L’EMPRESA GATERA AMB UN VIATGE A LISBOA

TREBALLADORS I TREBALLADORES DE SIGNES GRIMALT, S.A. CELEBREN EL 50 ANIVERSARI DE L’EMPRESA GATERA AMB UN VIATGE A LISBOA

"Hi ha més de 2.000 fotos que ho confirmen" comentaven des de l’empresa. "No ha sigut un somni", deia una treballadora després del cap de setmana passat a la capital portuguesa, Lisboa, per a celebrar el mig segle de vida de l’empresa. Els dies 8, 9 i 10 de juny va ser descans merescut per a la família de Signes Grimalt, per als 31 treballadors i treballadores, el seu fundador i director Emilio Signes, i el seu comercial portugués, que els acompanyà en la visita turística.

Per a contar les vivències i en nom de totes i tots, parla una d’elles:

"Després d’uns mesos d’ansiosa espera, comptant els dies que faltaven, 31 treballadors hem gaudit d’un viatge meravellosament planificat, amb pensió completa i amb diverses activitats per conéixer Lisboa i el seu voltant. Dies abans de la sortida, l’empresa ens va regalar a cada treballador una maleta personalitzada amb la nova imatge corporativa, una motxilla, una gorra i una samarreta.

La capital portuguesa ens va rebre amb una sorprenent benvinguda, ja que en l’aeroport ens esperava el nostre comercial portugués amb una pancarta en la qual estava escrit "Benvinguts a Lisboa!!" i ací començava una experiència que, sens dubte, mai oblidarem. A més de visitar monuments com la Torre de Belém o la Plaça del Comerç, també varem gaudir de les vistes de la ciutat en el mirador de Santa Catarina, brindant amb una copeta de Ginjinha (licor dolç de cirera d’obligat tast) i menjant pastissos de Belém, varem travessar el riu Tajo per menjar en Trafaria, passejàrem per Sintra (degustant els famosos Travesseiros, un dolç típic d’aquesta petita ciutat) i el Cabo da Roca (l’extrem més occidental d’Europa) amb unes vistes espectaculars. També vam gaudir de la gastronomia lisboeta amb una actuació en directe de Fados, que són l’expressió musical de l’ànima de Portugal.

Els treballadors de Signes Grimalt volem donar les gràcies al consell d’administració de Signes Grimalt Artesania S.A. i a J. Castro (comercial portugués) per un cap de setmana inoblidable, ple de riures i bon ambient, amb cuidats detalls i sorpreses que van fer encara més especial aquest viatge per celebrar el 50 aniversari de l’empresa:

"Agraïm de tot cor el gran regal del cap de setmana passat, que quedarà guardat, com un gran tresor, a la retina de cadascú de nosaltres. Ha estat un plaer conéixer la ciutat amb tan bona companyia. Un viatge excepcional i que recordarem sempre. L’any que ve volem repetir!"

Tota una explicació de què fan fer, com van aprofitar el viatge i les mil i una sensacions obteses en el mateix.

MIG ANY APOSTANT PEL CLIENT

En 1968 començà a caminar l’empresa SIGNES GRIMALT, S.A., mig segle ja apostant pel client. En un ampli resum-extracte que traduisc al valencià i que es va publicar a una revista del sector, vos deixe els trets principals d’aquesta empresa dedicada a la importació i distribució d’articles de decoració, regals i "souvenirs". La seua seu, Gata de Gorgos. La nau principal té més de 700 metres d’exposició. A més té distribuida una sòlida xarxa comercial amb més de 30 representants de ventes.

"Al llarg d’estos 50 anys, la seua màxima ha estat apostar per col·leccions que doten d’ encant cada espai, amb gran inspiració i personalitat. “Les modes i les tendències canvien, es transformen i evolucionen. Això s’aprecia en el nostre entorn i, molt especialment, en l’àmbit de la decoració i interiorisme. Més enllà d’això, l’ esència, permaneix”, segons afirma Emilio Signes, fundador i director de Signes-Grimalt.

L’empresa començà en 1968, amb la intenció de dedicar-se al mercat de la cesteria (en auge aleshores a la Marina Alta-Alacant) encara que prompte van veure la possibilitat de vendre productes de madera d’olivera amb fabricació pròpia i en eixe moment van començar a exportar. “La demanda d’articles nous anava creixent i fou en els anys 80 quan comencem l’aventura d’importar des de altres païssos per a oferir als clients una millor oferta”, recorda Signes.

Actualment conten amb un catàleg de més de 10.000 referències les quals van renovant periòdicament... Des de fa més de 20 anys tenen marca pròpia SIGRIS... “SIGRIS per a nosaltres és la marca que ens diferencia, volem que els nostres clients gaudixquen de les xicotetes coses” afegix Eva Signes, filla d’Emilio, que junt amb son pare compartix la direcció de l’empresa...

A més van afegir al seu catàleg una nova línia tèxtil SIGRIS Moda. També es conta amb una atenció personal dels seus representants als clients de forma periòdica. Això ha sigut un dels seus pilars per a conseguir el seu èxit...tenen els avantatges que brinden les noves tecnologies i els clients tenen a la seua disposició un portal online on realitzar les seues compres en qualsevol moment del dia... Poden presumir d’estar entre els socis fundadors de l’associació "Regalofama" que encara seguixen participant i exposant a Intergift des dels seus inicis sense faltar a cap edició... Estan presents en totes las fires més importants del sector en Espanya i en Europa.

En definitiva, 50 anys és un aconteixement que no passa tots els dies i Signes Grimalt ha aprofitat per a renovar la seua imatge corporativa a més d’altres sorpreses i regals que ha preparat per als clients i empleats, tan importants per al seu èxit."

FONT: Documentació i fotografies, Signes Grimalt, S.A.

0 comentarios