JAIRO SOLER I BADAR LAHMAMI, ELS MILLORS GATERS DE LA VOLTA A PEU A DÉNIA, setena del Circuit Marina Alta

El corredor gater JAIRO SOLER SALVÁ (C.M.A. La Faixa) va ser el millor del poble en entrar a la meta de la Volta a Peu de Dénia (setena prova del Circuit a Peu Marina Alta) disputada el passat dissabte dia 28 d’abril. Jairo va entrar al lloc 25 fent un temps de 37 minuts i 13 segons. El seu company de club BAR LAHMAMI va ser el segon gater entrantal lloc 65 amb un temps de 39 minuts i 34 segons. El millor gater del Club Atletisme Gata va ser XAVI TORRES OLIVER, que va entrar el 81 de la general fent un temps de 39 minuts i 58 segons.

Poc pòdiums a Dénia per a les categories dels gaters. La primera veterana C i del C.A. Gata va ser MARÍA MULET MESTRE que va entrar la 311 de la general, amb 44 minuts i 58 segons. La millor veterana D va ser TERESA GREGORI MUÑOZ del Atletisme Gata, que va entrar a meta al lloc 310. El segon veterà E va ser VICENT LLOPIS CHELI que va entrar a meta el 82 fent un temps de 39 minuts i 59 segons.

Les cinc millors dones del Club Atletisme Gata: a més de les ja comentades Teresa Gregori i María Mulet, van ser JENNIFER WOOD, MARÍA LUISA PEDRO FERRER i MARÍA JOSÉ SOLER MAHIQUES. Per altra part, els deu millors del Club Atletisme Gata van ser: a més dels esmentats Xavi Torres i Vicent Llopis, PEP SIGNES FORNÉS (127), TOMÁS MENGUAL PEDRO (150), LLUÍS FORNÉS PEDRO (169), JOSÉ FRANCISCO MONCHO SOLER (178), JOSÉ IGLESIAS AGULLES (234), JUANVI SOLER TORRES (237), FRANCISCO PEDRO MESTRE (250) i FRANCESC FERRER MULET (251). El millor gater del Grup Espeleològic Gater va ser ALVÁN SALVÁ ESTRUGO (66). Els tres millors gaters del C.M. La Faixa de Jesús Pobre van ser: a més dels comentats Jairo Soler i Badar Lahmami VICENT PEDRO SIGNES (201).

Pel que fa als menuts i joves, dos cadets gateres del C.A. Gata van pujar al pódium: com a primera, MAR SALVÁ SEPÚLVEDA i com a tercera ZOE GRIMALT GRIMALT.

FONTS: classificacions somesport.org. Foto corredors del C.A.Gata a la passada carrera de Teulada), (extret del facebook de Enrique Gómez Leyda (Engoley) ).