Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ELS INFANTILS DEL GORGOS, UN ASCENS DE RÈCORD. Campions a falta de 3 partits i 143 gols a favor. Sols el va guanyar el Pedreguer (2-1). El 10é màxim golejador de totes les categories valencianes

ELS INFANTILS DEL GORGOS, UN ASCENS DE RÈCORD. Campions a falta de 3 partits i 143 gols a favor. Sols el va guanyar el Pedreguer (2-1). El 10é màxim golejador de totes les categories valencianes

Estudiar els números del GORGOS INFANTIL C.F. de la temporada 2017/2018 dona gust, perque impressionen. La classificació del grup de Segona Provincial d’Alacant ho diu tot. A falta de tres partits, els gaters ja són CAMPIONS i aconseguixen l’ascens a Primera Regional, d’una manera brillant.

De 23 partits i 69 punts possibles, el Gorgos ha aconseguit 66 punts, amb tan sols un partit perdut. Li avalen les golejades, ja siga a casa com fora, i té un total de 143 gols.

Repassant totes les jornades, trobem que a la primera van començar fort amb 8 gols a La Nucía. Marcaven ja el terreny. A la segona li’n feien 7 al Pedreguer i a la tercera 15 al Benissa i allí. Seguien golejan i en feien 5 al Ondarense, 6 al Benidorm allà, 3 al Calp a les Costeres i 3 al Pego allà. 8 li’n marcaven al Teulada Moraira, els mateixos que al Finestrat. 5 en feien a Callosa i 11 marcaven contra l’Altea. 3 gols li endosava al Ciutat de Benidorm allà, encara que sols 1 gol li feia al Dénia tancant una brillant primera volta.

A la segona, seguien les golejades: 4 marcaven contra la Nucia. Una parada: sols una derrota, el 4 de febrer contra el Pedreguer i per 2 a 1. Era la jornada 15. A la següent jornada, es recuperava el Gorgos i marcava 14 gols al Benissa (màxima golejada), després 7 al Ondarense i 8 al Benidorm. Al Calp també el guanyava 1-2. 9 gols li marcava a Teulada i 6 al Finestrat. Finalment, 7 al Callosa donant-li el campionat ja.

A les estadístiques de golejadors, el màxim de la categoria i del Gorgos ha sigut per ara: Diego Barchino Jose amb 36 gols. Héctor Cloquell en té 28 (tercer del grup) i Mario Feliu 24 (cinqué del grup).

GORGOS INFANTIL, El 10é màxim golejador de totes les categories valencianes, per ara...

Repassant totes les classificacions de tots els equips federats de futbol de la Comunitat Valenciana, el GORGOS INFANTIL ocupa, hui per hui i encara no ha acabat el campionat, el 10é lloc en la taula d’equips màxims realitzadors, 7é màxim de la 2ª provincial de les tres províncies i 3er màxim golejador de la 2ª Provincial d’Alacant.

Lidera aquest ranking tan curiós, el COLEGIO SALGUI EDE B de la Segona Regional Juvenil (grup 8) amb 183 gols. Li segueix el MELIANA CF A, del grup 8 de la 2ª Provincia de València, que té 164 gols a favor. A ell li continua a sols un gol el MUSEROS CF A del grup 10 de la valenciana segona. Amb 157 està el BRAVE ELCHE CFA del grup 8 de la 2ª provincial alacantina. Amb 154 gols a favor, la UD ALGINET A, del grup 5 de Primera Regional Infantil. Amb 148, del grup 2 de la valenciana de 2ª Infantil, el ATLÉTICO DEL TÚRIA CF C i amb 147 gols la UD PETRELENSE A, del grup 11 alacantí de la infantil. Amb 145 gols del grup 3 de la provincial castellonense, l’ESPORTIU VILA.REAL C. I finalment, amb empat amb el GORGOS amb 143 està l’ORIHUELA CF A, del grup 8 del grup alacantí.

FONT: Fotos Gorgos i pere González. // dades, FFCV.

0 comentarios