GORGOS C.F.: SOLS GUANYEN EL LÍDER INFANTIL (8-1) I ELS BENJAMINS (4-6). EMPATEN SENSE GOLS ELS MAJORS

PER A VEURE L’ÀLBUM DEL PARTIT DE JUVENILS (Fotos: Jaime Fornés Signes), PUNXEU ACÍ.

La jornada passada no va deixar massa bons resultats per als equips del GORGOS C.F. Sols van eixir amb una victòria els Infantils, que ja ens tenen acostumats a les golejades (8-1) i els benjamins (4-6). La resta van ser derrotes, excepte el primer equip que va empatar a casa sense gols.

Anem coneguent cada partit:

-El GORGOS MAJOR va acabar el partit davant el Mutxamel i a Les Costeres sense gols. A la classificació està el 7é amb 33 punts. De 23 partits jugats, 10 són victòries, 3 empats i 10 derrotes. 35 gols a favor i 37 en contra.

EL GORGOS JUVENIL va caure a casa front al Pedreguer al derbi veí. Baixa al 8é lloc i té 32 punts. Dels 23 partits jugats, 9 són guanyats, 5 empats i 9 derrotes. 45 gols a favor i 41 en contra.

La imagen puede contener: 11 personas, personas sonriendo, personas de pie, exterior y textoEl GORGOS CADET també va caure a casa, 1 a 2, front al Villajoyosa. El gol gater que feia el 1-0 el va marcar Eden al minut 47, La Vila va remuntar el partit amb un doblet de Carlos. A la classificació és 15é amb 10 punts. De 21 partits, 3 són victòries, un empat i 17 derrotes. 27 gols a favor i 61 en contra.

El GORGOS INFANTIL va tornar a golejar i seguix liderant la classificació. 8 a 1 al Benidorm A. Els gols: David (4), Aarón (5) Sergio de penalti (12), Diego (28), Mario (34), Héctor, dos gols (36 i 42) i Marcos (60). És líder amb 51 punts. De 18 partits jugats, 17 en té guanyats i sols 1 perdut. 117 gols a favor i 11 en contra. Darrere d’ell a 7 punts està el Pego i a 10 el Dénia.

El GORGOS ALEVÍ, 2n any també va perdre i a casa. 0-3 contra el Calp A. És 6é amb 32 punts. De 18 partits, 10 ha guanyat, 2 empats i 6 victòries. 53 gols a favor i 38 en contra.

El GORGOS ALEVÍ, primer any, va caure a Alfàs del Pi per 5 a 1. A la classificació seguix cuer, el 14é. De 18 partit, té 1 punt. 15 gols a favor i 154 en contra.

Finalment, el GORGO BENJAMÍ va guanyar, com he dit,4-6- contra l’Alfàs del Pi. Joel va fer tres gols: als minuts 1, 20 i 37. Vicent en va fer 2 i els dos al mateix minut, el 44. Lucas un, al 49. A la classificació estan al lloc 7é amb 24 punts. De 16 partits jugats, 7 són victòries, 3 empats i 6 derrotes. 43 gols a favor i 59 en contra.

A la imatge, els infantils líders junt al primer equip del Gorgos, dissabte per la vesprada (Foto, David Feliu)

FONTS: FFCV (resultats). David Feliu (foto majors i infantils). A l’àlbum dels juvenils, Jaume Fornés Signes.