ELS MILLORS ATLETES GATERS: VOLTA A PEU A XÀBIA, I MEMORIAL JOSÉ ALBI (1ª del Circuit Marina Alta)

La 25 Volta a Peu Marina Alta ja està en marxa. Diumenge passat dia 25 de febrer va complir la primera etapa, celebrant-se la 29 Volta a Peu a Xàbia, Memorial José Albi. Com en cada edició i de la mà de les classificacions de "somesport" posarem els millors atletes gateres a les classificacions i als pòdiums. També atletes de la comarca amb arrels gateres.

Començant per la classificació general, mirant els 100 primers, en 4ª posició va entrar TONI SOLER LLIDÓ, de pare gater i mare xabiera, ell xabier. Del C.A. Llebeigg de Xàbia. Va fer un temps de 34 minuts i 6 segons. En 20ena posició va entrar un altre xabier de mare gatera, el reconegut i guardonat IGNACIO CARDONA TORRES, del C.A. Llebeig Xàbia, que va fer 36 minuts i 4 segons.

El primer gater en entrar a meta (34 de la general), del CM La Faixa, va ser JAIRO SOLER SALVÁ, amb un temps de 37 minuts i 24 segons. El primer gater del club local, el C.A. Gata, va ser JOAN JAUME TORRES OLIVER, el 66 a la general, amb un temps de 39 minuts i 6 segons. En el lloc 73 va entrar JUANMA CASTILLO CERVERA, del GEG, amb un temps de 39 minuts i 18 segons.

VICENT PEDRO SIGNES, del CM La Faixa, va entrar el 84. Va fer un temps de 39 minuts i 41 segons. LLUÏS IBÁÑEZ MIRALLES, del mateix club de Jesús Pobre, va entrar el 85 amb 39 minuts i 42 segons. ALVÁN SALVÁ ESTRUGO del GEG va entrar el 92 amb un temps de 39 minuts i 54 segons. JOSÉ CASELLES PEDRO, del C.A. Gata, va entrar al lloc 96 amb un temps de 39 minuts i 57 segons.

Els gaters per categories

Pel que fa als pòdiums gaters en les distintes categories, va ser segona sénior femenina ROSA MARÍA LARA FELIU, del C.A. Gata, la 177 a la general, amb un temps de 42 minuts i 12 segons. Tercera en la mateixa categoria va entrar JENNIFER WOOD, del C.A.Gata, amb 43 minuts i 24 segons.

De les veteranes B femenines va entrar tercera CHRISTINA MALLET (la 258 a la general) del C.A. Dianium amb 44 minuts i 1 segon. Dels veterans C masculí també va fer pòdium el ja dit JOAN JAUME TORRES OLIVER del C.A. Gata. De les veteranes D va fer segona TERESA GREGORI MUÑOZ, del C.A. Gata, 420 a la general, amb 46 minuts i 48 segons. Finalment dels veterans E masculins també va fer pòdium VICENT LLOPIS CHELI, ara en el C.A. Gata, que va fer 41 minuts entrant el 143 de la general.

Els xiquets/joves gaters al pòdium

També van fer pòdium tres gaters i una gatera. Dels barrufets masculí va ser tercer MIGUEL FERRER PEDRO, del C.A.Gata, que va fer 12 segons. La primera cadet va ser MAR SALVÁ SEPÚLVEDA, del C.A. Gata, que va fer a la seua prova 5 minuts i 53 segons. Finalment, dos atletes cadets gaters van fer segon i tercer, NICOLÁS ABELLÁN MULET (C.A.Gata) amb 6 minuts i 49 segons, i JORDI BORONAT SIMÓ, també del club gater, amb 6 minuts i 50 segons.

Els clubs dels gaters: C.A. Gata, GEG, La Faixa (JP)

Els cinc millors corredors del Club Atletisme Gata a la cursa de Xàbia del diumenge van ser: JOAN JAUME TORRES OLIVER (66, gral.); JOSÉ CASELLES PEDRO (96), LLUÍS FORNÉS PEDRO (120), VICENT LLOPIS CHELI (143) i TOMÁS MENGUAL PEDRO (153). Els tres millors del Grup Espeleo Gata van ser: JUANMA CASTILLO CERVERA (73), ALVÁN SALVÁ ESTRUGO (92) i MATIES SALVÁ BORONAT (585). Del C.M.La Faixa de Jesús Pobre, JAIRO SOLER SALVÁ (34), VICENT PEDRO SIGNES (84), LLUÍS IBÁÑEZ MIRALLES (85), BADREDDINE BADAR LAHMAMI (122) i QUICO GARCÍA BERENGUER (124).

A la imatge, els joves gaters que van pujar al pòdium: Mar, Nicolás i Jordi. (Ajuntament, facebook)

FONT: classificacions, somesport.es.