Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

L'ESCOLA DE PLÀSTICA EXPERIMENTAL "A.VIVES" EXPOSA A L'ESPAI "EL PRADO" A ONDARA

L'ESCOLA DE PLÀSTICA EXPERIMENTAL "A.VIVES" EXPOSA A L'ESPAI "EL PRADO" A ONDARA

Divendres 2 de febrer va tindre lloc la inauguració de l’exposició "TRIDIMENSIONALITAT III", exposició centrada en treballs que reflexionen sobre la tridimensionalitat. Com és ja "marca de la casa" la mostra aglutina tota una barreja de materials d´allò més heterogeni com, cendra, tovalletes del des maquillatge, arena, tela de galliner, gomes, una zodiac, xarxes, pa, tovalles de platja, una banyera antiga, envasos de plàstic etc. etc.

Les obres s´integren perfectament a les dos tipologies d´espais, el central fred i molt industrial amb obres de denuncia i les laterals que mostren obres més intimistes. Igual que a les dos anteriors mostres esta també reflexiona sobre temes molt punters com els matrimonis de xiquetes, la contaminació dels plàstics, les morts dels refugiats al Mediterrani, la soledat amb u mateix, etc. etc.

A l´acte inaugural va acudir l’alcaldessa de Gata, Magda Mengual; l´alcalde d´Ondara José Ramiro Pastor; la regidora de cultura de Gata Àngels Soler; la d´Ondara Raquel Mengual; el mestre de l´escola Ginestar; els autors de les obres i un molt nombrós públic de tota la comarca. L´exposició mostra obres dels següents autors: Osvaldo Sánchez, Conchi García, Mariví Puigcerver, Mª José Cholbi, Mari Marí, Juan Escolano, Joan Roselló, Manuela Paszkowsky, Mar Fornes, Pep Aguilar, Ana Climent, Mónica G. Candela. Estarà oberta fins el 18 de febrer, amb el següent horari: dijous i divendres de 18´30 a 20´30, dissabtes i diumenges de 11´30 a 13’30 i de 18’30 a 20´30.

FONT: Foto i text, Escola "A. Vives".

0 comentarios