GORGOS C.F.: GOLEGEN EL LÍDER INFANTIL I L'ALEVÍ

Una nova jornada de lliga per als equips del GORGOS CLUB DE FUTBOL, en la qual va tornar a golejar el líder Gorgos juvenil (4-2) i els equips més grans van caure (major, juvenil i cadet)

El GORGOS gran, els majors, van caure a Benissa, 3-1, contra la UD Benissa. El gol gater el va fer al minut 60 José Francisco Caselles. A la classificació és seté amb 23 punts dels 18 partits jugats: 7 guanyats, 2 empatats i 9 perduts. Té equilibri amb els gols: 29 a favor i 33 en contra.

També va caure el GORGOS JUVENIL a Alfàs del Pi (3-2). José Ramón i Gustau van fer els gols de Gata. A la taula de classificació està el 11é amb 22 punts de 18 partits jugats. 6 partits ha guanyat, 4 empatat i 8 perdut. Gols favor, 37; gols en contra, 34.

També el GORGOS CADET va perdre a casa, 0-1, contra un rival veí el Xàbia. A la classificació és penúltim amb sols 7 punts. De 17 partits, sols ha guanyat 2, ha empatat 1 i ha perdut 14. 24 gols a favor i 50 en contra.

Seguint cap avall, trobem al líder GORGOS JUVENIL que segueix contant els partits per victòries i no ha cedit cap punt. 4-2 va guanyar contra La Nucía. Aarón, Diego i doblet de Mario van conseguir la golejada. Seguixen amb 42 punts de 14 partits, tots guanyats. 87 gols a favor i sols 8 en contra. Comencen a batit rècords.

Més avall, el GORGOS ALEVÍ de primer any, té pendent el partit a Benidorm. Jugarà dimecres 31 de gener a les 18.30 hores. Té 13 partits disputats.

Un altre partit bó: El GORGOS ALEVÍ de segon any va golejar 8 a 0 a El Verger. Duplets de José Diego. de Joel i de Hugo. Joan i Guillem també van marcar. Ja és sisé amb 26 punts de 14 partits jugats. 8 victòries; 2 empats i 4 derrotes. 44 gols a favor i 30 en contra.

Descansava el GORGOS BENJAMÍ que és 8é amb 16 punts dels 12 partits jugats: 5 victòries, 1 empat i 6 derrotes. 32 gols a favor i 51 en contra.

A la fotografia, l’equip infantil, líder destacat. (Foto: David Feliu)

FONT: FFCV.