Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA SEGUIX PARLANT DE LA SITUACIÓ POLÍTICA DE GATA. LA RÈPLICA...

LA PREMSA SEGUIX PARLANT DE LA SITUACIÓ POLÍTICA DE GATA. LA RÈPLICA...

Si fa unes setmanes eren el PSOE i el PP gaters els protagonistes de les declaracions al respecte de la política local, hui arriba la rèplica per mig del grup local de Compromís en veu de l’alcaldessa. Ja es recullen les declaracions a la premsa pels diaris digitals Marina Plaza i Canfali Marina Alta.

El Marina Plaza digital titula:"La alcaldesa de Gata reprocha a PP y PSPV que “den lecciones” al gobierno con “mejor balance económico de los últimos 20 años”. Al subtítol: "Mengual resalta que, en el tiempo transcurrido de legislatura, la deuda municipal ha bajado de los 3 millones a casi 750.000 euros y le pide a la portavoz popular, Mayte Signos, que “abandone el radicalismo y nos deje trabajar”. A un "ladillo": "Una futura bajada del IBI, en estudio". Ací teniu complet l’article: PUNXEU.

Per la seua part, el diari Canfali-Marina Alta també ho publica ja al digital: "Compromís anuncia que acabarà amb el deute de quasi 3 milions d’euros que va deixar l’anterior govern". Al subtítol: "Demana al PP i PSPV que canvien el seu "pacte de crispació" per una "postura constructiva". Per a llegir l’avanç, que podreu en paper comprar dissabte, PUNXEU ACÍ.

FONTS: digitals Marina Plaza i Canfali Marina Alta, 24-1-2018. Foto, alcaldessa de Gata.

 

0 comentarios