Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL GORGOS INFANTIL GUANYA AL TERCER I ÉS MÉS LÍDER. L’ALEVÍ JOEL MARCA 5 GOLS. GOLEJADES DE L’ALEVÍ (2n any) (8-2) I EL CADET (5-2). EMPATEN ELS MAJORS (0-0 CONTRA EL ORBA

EL GORGOS INFANTIL GUANYA AL TERCER I ÉS MÉS LÍDER. L’ALEVÍ JOEL MARCA 5 GOLS. GOLEJADES DE L’ALEVÍ (2n any) (8-2) I EL CADET (5-2). EMPATEN ELS MAJORS (0-0 CONTRA EL ORBA

Fem un resum de la jornada del passat cap de setmana. Com cada setmana, destaquem i aquesta vegada més per jugar contra el tercer i guanylar-lo al Gorgos infantil. També va ser important la golejada del Gorgos aleví de segon any, que guanyà per 8 a 2 al Pego. Sols Joel Fornés va fer 5 gols. Altre equip destacat va ser el Gorgos cadet que golejà al Jove Espanyol de Sant Vicent per 5 a 2.

El GORGOS BENJAMÍ va perdre a Pego per 2 a 0. Baixa al 8é amb 16 punts de 12 partits jugats: 5 guanyats, 1 empat i 6 perduts. 32 gols a favor i 51 en contra.

El GORGOS ALEVÍ (primer any) tampoc va tindre sort. 10-2 va perdre a Pego. Els gols gaters van ser marcats per Nöe i Akram. Continuen amb un punt i són cuers del grup.

El GORGOS ALEVí (segon any) va golejar a gust amb 5 gols -quatre d’ells seguidets- marcats per Joel Fornés al Pego. Dos gols va marcar Pablo i 1 José Diego. A la classificació són 7és amb 23 punts de 13 partits jugats.

DESTACAT: El GORGOS INFANTIL, que va superar amb un gol que lo van valdre els tres punts, al tercer classificat Dénia. El gol el va fer Héctor al minut 43. Amb 39 punts (els 13 partits jugats els compta per victòries). Té 83 gols a favor i sols 6 en contra. És líder a 7 punts del Pego i a 10 del Dénia, al que es va enfrontar dissabte. Números boníssims en una campanya impressionant del líder.

El GORGOS CADET va obtenir un triomf important, 5 a 2, a casa front el Jove Espanyol de Sant Vicent. Van marcar cinc gols els gaters, amb doblets de Umar Sancho (un de penalti) i Eden Dani; un altre gol el va marcar Vicent Font. Així i tot, seguix el penúltim de la classificació però alcança els 7 punts. De 16 partits, ja en té 2 guanyats, 1 empat i 13 derrotes. 24 gols a favor i 49 en contra.

El GORGOS JUVENIL va descansar perque tocava enfrentar-se al Teulada-Moraira que ja no està a la competició. Amb tots els resultats, és 10é i té 22 punts. De 17 partits jugats, 6 guanyats, 4 empats i 7 derrotes. 35 gols a favor i 31 en contra.

El primer equip del GORGOS va empatar sense gols contra el Orba C.F. amb moltes ocasions de marcar però sense entrar el baló. A la classificació és seté amb 23 punts. De 17 partits jugats, 7 guanyats, 2 empatats i 8 perduts. 28 gols a favor i 30 en contra. Cap de setmana, derbi entre la U.D. Benissa i el Gorgos C.F.

FONTS: Foto infantils dissabte 20 de gener (David Feliu). Resultats i classificacions, FFCV.

 

0 comentarios