Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

MISTERI DE REIS DE GATA, EXCEPCIONAL REPRESENTACIÓ. 50 ANIVERSARI ( I )

MISTERI DE REIS DE GATA, EXCEPCIONAL REPRESENTACIÓ. 50 ANIVERSARI ( I )

(MIREU LES FOTOGRAFIES DEL’ÀLBUM. PUNXEU ACÍ)

El poble de Gata està d’enhorabona, perque ahir els seus veïns encarregats del muntatge, escenificació i representació del MISTERI DE REIS, ho van brodar. Van conseguir la màgia, la il·lusió i la felicitat de moltes xiquetes i xiquets i també de molts majors, que van gaudir i es van impressionar, un any més i ja són 50, de tota la representació. Amb algunes novetats, l’auto sacramental va complir 50 anys. El seu autor, Antonio Salvá Roselló, li va donar vida, hui mig segle després, els actors principals i tots els participants l’han magnificat.

El ballet de l’Escola Municipal, la primera novetat, va ser molt aplaudit. Al Portal de Betlem, el cor infantil de CODA amb les angelicals veus i els violins, segona novetat, va fer moure cors i la baixada de l’àngel amb la novetat de la pantalla sobre la façana de l’església i la música de fons, va posar el digne colofó al Misteri de Reis en el 50 aniversari.

Com ja és habitual, i això amb una tradició centenària, el repartiment de joguets, regals i sorpreses, casa per casa, va fer que la FESTA D’INTERÉS TURÍSTICO PROVINCIAL brillarà un any més, el 2018.

Des del blog, Enhorabona a totes i tots sense excepció. Als 300 veïns que contagien la màgia a la resta del poble i a tots els que ens van visitar.

FONTS: Fotos V.V, JM.V i Cronista de Gata.

0 comentarios