PARTICIPEN 372 PERSONES A LA CARRERA BENÈFICA DE GATA: UNS CORRENT, ALTRES CAMINANT

El passat dissabte dia 9 per la vesprada, i com en anys anteriors, es va celebrar una cursa a Gata, tota ella urbana amb cinc kilòmetres de recorregut i per dins dels carrers del poble. Tot un èxit, donat el motiu i els dies previs al temps nadalenc. La carrera era benèfica i un dels cinc euros de participació de cada corredor/a o caminant/a es destinarà a "Payasos S.O.S. Hospital", per tant era una carrera benèfica. Corredores i corredors van participar un total 160, però 82 van arribar a creuar la meta. A més, eren nombroses les persones apuntades com a caminants, fins arribar a la xifra de 372.

El corredor JORDI RIPOLL RAMÍREZ del C.A. Els Oliveros va ser el guanyador ambsolut de la prova amb un temps de 16 minuts i 2 segons. El primer local va arribar en quarta posició i va ser FRANCISCO PEDRO PEDRÓS ("FRANC") del G. Espeleològic Gata, que va fer un temps de 17 minuts i 38 segons. La primera dona i damunt gatera, del Club Atletisme Gata, en entrar a meta va ser MARÍA MULET MESTRE, que va ser la 21ena i va fer 20 minuts i 29 segons.

Les autoritats, directiva del Club Atletisme Gata i espónsors van atorgar els premis corresponents.

El Club Atletisme Gata va comunicar després de la carrera: "En un calendari tan ple de curses es molt important per a nosaltres que hageu escollit la nostra, MOLTES GRÀCIES. Gracies també a tots els voluntaris, empreses colaboradores, patrocinadors, protecció civil, policia local, regidoria de esports i ajuntament per estar sempre ahi cuant vos necessitem, sense vosaltres no hagués sigut possible. GRACIES."

FONT: CLUB ATLETISME GATA (foto) i SOMESPORT (classificacions)