Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PARRÒQUIA DE GATA RECAPTA 3.845,87 € EL DIA DE LA COCA. Tot el poble col·labora amb la compra de coques, bunyols, dolç i salat

LA PARRÒQUIA DE GATA RECAPTA 3.845,87 € EL DIA DE LA COCA. Tot el poble col·labora amb la compra de coques, bunyols, dolç i salat

Un any més, aquell "invent" que va començar amb estant de rector a Gata Don José Tomás Sala, ha funcionat. Apropant-se el temps d’advent i com cada any, la Plaça de l’Església i la Plaça d’Espanya, era un anar i tornar de veïns que es paraven a la "barraca", instal·lada a l’efecte, muntada per l’ajuntament. Allí, les persones que han fet possible aquesta realitat venien coques, dolços, bunyols, era el Dia de la Coca. No es cap llegenda ni conte, és una realitat.

Al final de la jornada d’ahir dissabte, es va recaptar per a la parròquia un total de 3.845,87 euros, que serviran per a cobrir les necessitats més immediates de l’església. Amb el lema "Entre tots fem parròquia" moltíssimes famílies van dinar ahir coques. Molts veïns i veïnes s’en van emportar i van repetir, els bunyols casers i a més tota classe de pastes, coques maries, dolç i salat. Una manera de col·laboració de tots els que van voler aportar el seu granet.

Ahir també es va superar en euros, clar està, aquell mig milió de pessetes que quan va començar aquesta aventura feia que s’escoltara el volteig de campanes, senyal d’arribar a la xifra. La parròquia per mig de la seua pàgina de facebook i el rector a les misses de dissabte i diumenge donaven les gràcies: "Dia de la coca. Gràcies a tots per la vostra col·laboració. Gràcies per la vostra demostració d’afecte per la vostra parròquia. ENTRE TOTS FEM PARROQUIA."

No sols es compraven coques, dolços i bunyols, també es van rifar una imatge de Sant Antoni Abat i uns mantels, donats a la parròquia per a eixe fi. Estos són els números premiats en la rifa del dia de la coca. Per al Sant Antoni, del 491 a 500. I el tapet, del 161 a 170.

FONT: Fotos, parròquia de Gata de Gorgos.

0 comentarios