Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL CRONISTA DE GATA ARRIBA ALS 2.400 AMICS DEL FACEBOOK

Una xifra significativa i curiosa. 2.400 persones poden entrar al blog del CRONISTA DE GATA per mig del facebook. Altres també ho poden fer directament en http://cronistadegata.blogia.com. L’aventura del facebook com a Miguel Vives Signes (Cronista de Gata) va començar el 9 d’octubre de 2012. Ara i hui, cinc anys, un mes i alguns dies, arribem -com ja he dit- als 2.400 amics.

El blog del "Cronista de Gata" el poden veure des d’ara mateix, hui 18 de novembre de 2017, un total de 2.400 "facebookers" -si es diu aixina en valencià, encara que la parauleta no siga nostra-. A tots els que han anat afegint-se poc a poc en aquest temps, gràcies. Moltíssimes gràcies per seguir el blog, per no perdre’s cap esdeveniment, notícia, fotografia antiga -que últimament (ho reconec) tinc molt descuidada la sèrie i que potser prompte arrancaré, de nou, en força i d’altra manera. Des de totes les parts del món. Deia un gater des de molt lluny: "amb el blog ens sentim més prop del nostre poble, de GATA". Si d’això pot servir, endavant.

Si fem un repàs a l’estadística del facebook, el Cronista de Gata arribava a 500 amics el 25 de juliol de 2015; 800 en tenia el dos de març de 2016 i 1.000 el 16 de juny de 2016. A eixos mil i altres mil i als que seguiran, gracietes...entre tots fem poble.


 

0 comentarios