CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GRAN VICTÒRIA (3-0) AL DERBI DEL GORGOS MAJOR CONTRA EL PEDREGUER. Gayà assisteix a l’encontre a Les Costeres. Els infantils, líders, golejen 0-6

Els partits del cap de setmana de tots els equips del GORGOS C.F. van tindre un colofó final, la gran victòria del primer equip al derbi entre pobles veïns, GORGOS-PEDREGUER, que feia 17 anys que no es veien les cares. A més, el partit va tindre aroma dels grans partits. Els xiquets de la pedrera del Gorgos van acompanyar als jugadors i el partit va comptar amb la presència del jugador de Primera de Pedreguer, José Luis Gayà, que tampoc va voler perdre’s el bon partit que van fer els dos equips. Fins el minut 41 va estar el partit igualat. Carim marcava el 1-0. Ja quasi al final, el gol de David Molines, que torna al Gorgos CF, al minut 84 posava distància i Jaume Devesa rematava la faena al 88 amb el 3-0. Recupera posicions i queda el 8é amb 13 punts. Dels 9 partits jugats, 4 són guanyats, 1 empat i 4 derrotes. 14 gols a favor i 15 en contra. Just baix a la classificació es troba el Pedreguer.

Baixem un escaló i ens trobem al GORGOS JUVENIL. Dissabte 11 jugava a casa front al Simat. Va empatar a dos gols. Gustau al 9 i José Ramón al 17 marcaven per al Gorgos. Al final empataven els saforins. A la classificació són 7é amb 15 punts. Dels 10 partits, 4 victòries, 3 empats i 3 derrotes. 22 gols a favor i 14 en contra.

Pel que fa al GORGOS CADET va caure fora contra el CF Independencia de Alacant A per 3 a 2. Els gols del Gorgos els van marcar Daniel Franco (21’) i Raul Signes (23’). Amb aquest resultat baixa al 15é lloc i tenen sols 4 punts dels 9 partits jugats: 1 guanyat, 1 empat i 7 perduts. 13 gols a favor i 128 en contra.

Baixant més escalons, vegem que el GORGOS INFANTIL no va fallar ni fora i damunt va golejar 0-6 al SFFCV Benidorm CD A. La golejada la van protagonitzar amb tres doblets Héctor (2’ i 69’), Diego (7’ i 66’) i Mario (8’ i 54’). A la classificació segueix líder amb 15 punts, 5 victòries i 5 plens. 41 gols a favor i 4 en contra. Li iguala amb punts el Dénia.

Dels infantils busquem els GORGOS ALEVÍ, A i B. l’Aleví A van guanyar a Calp, 2-3. Al primer minut marcava Joel i doblava Hugo Signes al 14 i 16. A la classificació són 4rts amb 10 punts. Dels 5 partits jugats, 3 guanyats, 1 empat i 1 perdut. 13 gols a favor i 11 en contra. El grup B va caure 0-11 a casa i contra l’Alfàs del Pi B. De moment no puntuen i han perdut els 5 partits jugats. 2 gols a favor i 45 en contra. AQUESTS XAVALS SÓN ELS QUE MÉS TENIM QUE ANIMAR PER ACONSEGUIR PUNTS.

Finalment el GORGOS BENJAMÍ va empatar a 2 gols a casa i contra l’Alfàs del Pi. Són 6é amb 7 punts. 4 partits jugats. 2 victòries, 1 empat i 1 derrota. 12 gols a favor i els mateixos en contra.

FONTS: FFCV / Foto Gorgos primer equip: Jaime Fornés Signes "Blanquet".