CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GORGOS C.F.: VICTÒRIES DELS MAJORS (1-2) I DELS JUVENILS (0-1). PERD EL CADET A CASA (1-2)

Dos de tres. El GORGOS C.F. tenia tres partits en altres tantes categories el cap de setmana. Ahir migdia, al camp municipal Les Costeres, el GORGOS CADET perdia per 1 a 2 front al C.D. Barrio Obrero. S’avançaven els alacantins al minut 5 per mig de Álvaro. Empatava per al Gorgos Daniel Franco al minut 63 i desfeia l’empat Francisco Gómez al 70 per al Barrio Obrero. A la classificació, els cadets del Gorgos estan els 14é i no han estrenat encara el marcador, tenen dos partits jugats i els dos perduts. 1 gol a favor i 4 en contra.

Dos victòries per als primers equips. Ahir per la vesprada, VILLAJOYOSA-0; GORGOS JUVENIL-1. Àxel marcava al minut 2 l’únic gol de l’encontre i ja no hi havia més gols. Ja és 7é amb 6 punts el Gorgos juvenil. De 4 partits, dos guanyats i dos perduts, 8 gols a favor i 6 en contra.

El primer equip del GORGOS també ha guanyat aquest matí a Orba: ORBA-1; GORGOS-2. Marcava prompte Adrián Campos al minut 7. David Torres es feia el 0-2 en pròpia porta, i feia el definitiu 1-2 per al Orba Noé Sendra. En dos partits, el Gorgos és 9é. Dos gols a favor i dos en contra.

* Finalment, un altre apunt de futbol de la pedrera de Gata. Els benjamins del Gorgos, encara en partits amistotos, va golejar al Dénia per 5 a 2 a casa.

A la fotografia de Miguel A. Ferrer Martí, els jugadors dels dos equips majors, Orba i Gorgos, eixint al camp. De blau, el Gorgos CF.