Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ANEM A PEU A L'ESCOLA!!. GATA, SETMANA EUROPEA DE LA MOBILITAT

ANEM A PEU A L'ESCOLA!!. GATA, SETMANA EUROPEA DE LA MOBILITAT

Des de hui dilluns dia 18 i fins divendres 22 de setembre, els escolars de Gata aniran més tranquils cap a l’escola i els pares/mares els podran acompanyar fent un passeig pel centre del poble fins les Alcolaies. Es posa en marxa ja mateix la campanya ANEM A PEU A L’ESCOLA, inclosa dins de la Setmana Europea de la Mobilitat, que se celebra en molts pobles i ciutats europees.

Repetint l’experiència de l’any passat, durant tota aquesta setmana els carrers del centre del poble estaran tallats en horari d’entrada i eixida de l’escola, de 8:45 a 9:15 i de 12:45 a 13:15 hores. El lema "Hui descansa el cotxe" serà el que predomine. Els carrers que es veuran afectats pels talls són: Duquessa d’Almodòvar, La Bassa, Teulada, Bisbe Cervera, carrer Signes, Sant Josep i Costera del Grup Escolar. Aquesta campanya està organitzada per la regidoria de Govern Obert de l’Ajuntament de Gata de Gorgos, amb la col·laboració de l’AMPA de l’escola, Protecció Civil i la Policia Local.

Finalment, indicar que el passeig en bicicleta pel poble que estava previst per al dissabte passat i que es va ajornar per les inclemències del temps, es trasllada al pròxim diumenge dia 24. Començarà a les 10 hores a la terrassa del Centre Social.

FONT: cartell anunciador, Ajuntament de Gata de Gorgos.

0 comentarios