Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA, GORGOS C.F.: PRESENTEN ALS EQUIPS DEL JUVENIL I EL MAJOR. Derrota per la mínima (3-4) del juvenil

GATA, GORGOS C.F.: PRESENTEN ALS EQUIPS DEL JUVENIL I EL MAJOR. Derrota per la mínima (3-4) del juvenil

(PODEU FER MÉS GRAN LA FOTOGRAFIA DE PORTADA, PUNXANT ACÍ)

(TAMBÉ PODEU MIRAR L'ÀLBUM DE LA PRESENTACIÓ, PUNXANT ACÍ)

Ahir per la vesprada el futbol va ser el protagonista esportiu per a encetar la temporada 2017-2018. A les 17 hores, van ser presentats els dos primers equips. Primer el juvenil i després el major. EL GORGOS C.F. juvenil va jugar després la seua primera jornada i el major va fer un partit amistós.

La plantilla del Gorgos juvenil aquesta temporada està formada per: Jordi Fornés, Josep Martín, Gonzalo Mestre, Eric Mengual, Gustau Vicens, José Bolufer, Hamza, Pau Hostalet, Axel Cerizola, Antonio Pedro, Joserra Sancho, Christian Bernal, Toniu, Dani Mañas, Felipe Montaño, Emilio Zapata i els capitans: Vicent Ferrer, Joan Fornés i Joan Gadea. Venen del cadet, que va conseguir l’ascens: Jordi Fornés, Josep Martín, Gonzalo Mestre, Eric Mengual, Hamza, Pau Hostalet, Axel Cerizola i Toniu. El quatre tècnic dels juvenils està format per Isaac Sánchez (primer entrenador), Batiste Mengual (segon entrenador), Vicent Mulet (entrenador dels porters) i José Caselles (preparador físic.

Els jugadors del GORGOS major, l’equip primer són aquesta temporada: Reda, Ruben Serrió, Lucas León, Joan Lara, Joan Andreu, Isam, Sergi, Carim, Raúl Orellana, Sergio Moncho, Pedro Prats, Josep Salvá, Adrià Campos, Eloy Rodríguez, Abdo, Ferrán Giner, Ivan Caselles, Bati Mengual i els capitans: Ángel Salvá, José Caselles i Jaume Devesa. Procedents d’altres equips la passada temporada: Rubén Serrió (del Pego); Pedro Prats (del Xàbia) i Bati Mengual (del Benissa). Pujen del juvenil: Isam, Raúl Orellana i Abdo. El cos tècnic el formen: entrenadors, Jaume Serra i Pedro Noguera; entrenador dels porters, Juan Blasco; preparador físic, Isam, i delegat Jaume Ferrer.

L’acte de presentació es va completar amb les paraules dels primers capitans Ángel Salvá i Vicent Ferrer; el president del Gorgos C.F., Miguel Pons, i el regidor d’Esports, Toni Arabí. Vicent Ferrer (capità juvenil) va fer vots per a mantindre la categoria, el mateix que va dir Ángel Salvá. El president va animar a tots els jugadors i el regidor els va encorajar a jugar sense fer-se mal i divertir-se.

El primer equip començarà la temporada el 17 de setembre.

PRIMER PARTIT DEL JUVENIL, 3-4 CONTRA L’ALFÀS DEL PI

Després de les presentacions, va jugar un apretat, emocionant i disputat encontre l’equip juvenil del Gorgos contra l’equip d’Alfàs del Pi. Començava la temporada 2017-2018 per al grup 6 de Primera Regional Juvenil. Al minut 20 es marcava el gol en pròpia porta Antonio García. Suposava el 1-0. Dos minuts més tard empatava Francisco Oliver per a l’Alfàs, que al 35 s’avançava i feia el 1-2 per mig de Jorge Cuenca. Encara abans del descans, al 39, empatava el Gorgos per mig de Felipe.

A la segona part, seguia molt apretat el marcador. Pau Hostalet marcava al 54, però no es va poder aguantar el 3-2. Empatava l’Alfàs al 81 pel mateix autor del primer gol i a un minut del temps reglamentari Ted, feia el 3-4 per a l’Alfàs. Se li van escapar els tres primers punts a l’equip de Isaac Sánchez, però és el primer partit i falta conjunció entre els cadets que pujen i els que estan de l’any passat. Competitius si que es van mostrar i letats en els contraatacs. El pròxim partit serà dissabte a Pego.

FONTS: Gorgos i FFCV.

0 comentarios