Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

COMENÇA LA TEMPORADA PER ALS JUVENILS DEL GORGOS C.F.. Hui dissabte, presentació dels dos primers equips

COMENÇA LA TEMPORADA PER ALS JUVENILS DEL GORGOS C.F.. Hui dissabte, presentació dels dos primers equips

El camp de futbol municipal Les Costeres acull aquesta vesprada cinc hores de programació futbolera. Seran presentats el primer equip que estrena categoria, Primera Regional, i l’equip juvenil, que manté la categoria, també Primera Regional. Després serà el primer partit oficial dels juvenils i després un amistós dels majors.

La presentació serà a les 17 hores. L’equip juvenil jugarà aquesta temporada al grup 6 de Primera Regional. La lliga 2017-2018 comença hui i acabarà el 17 de juny. Formen el grup 18 equips. De la Marina Alta, jugaran, a més de l’equip gater, el Teulada-Moraira, el Pego, Pedreguer, Xàbia, Ondarense i Calp. A més, de la part alacantina ho faran: el Sporting Benidorm, Alfàs del Pi, el rival de hui del Gorgos, l’Altea, el Villajoiosa i El Campello. De la part valenciana ho faran: Xeraco, Olímpic, Gandía A, Gandia B, Real de Gandía i Simat.

Pel que fa al primer equip del GORGOS C.F. jugarà al grup 7 de Primera Regional. Són 16 equips i la temporada començarà el pròxim dia 17 de setembre. De la Marina Alta, a més dels gaters ho faran: el Pedreguer, Ondarense, Orba, Benissa i Pego. De la part d’Alacant jugaran: Altea, El Campello, Mutxamel i Polop. De la part valenciana: Rafelcofer, Xeraco, Oliva, Real de Gandía, Benirredrà i Alginet.

La vesprada continuarà amb el primer partit oficial de l’equip juvenil del Gorgos. Serà a les 18 hores contra l’Alfàs del Pi.

A continuació, a les 20 hores, es farà un partit amistós preparatori per a la lliga entre el Poble Nou de Benitatxell i l’equip major del Gorgos C.F.

Ja ho sabeu, comença el futbol aficionat, el de la lliga, dels nostres equips del GORGOS C.F. Jugadors, cossos tècnics i directiva necessiten del nostre suport i de l’afició.

0 comentarios