Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PORTERA DE GATA, MARTA GAYÀ COLOMA, JUGARÀ AL C.F. SPORTING DE MAHÓN, A LA SEGONA DIVISIÓ FEMENINA

LA PORTERA DE GATA, MARTA GAYÀ COLOMA, JUGARÀ AL C.F. SPORTING DE MAHÓN, A LA SEGONA DIVISIÓ FEMENINA

La jugadora portera de Gata MARTA GAYÀ COLOMA ha fitxat per un conjunt balear per a jugar en la pròxima temporada 2017-2018. Hui mateix, a la pàgina del facebook del CF SPORTING DE MAHÓN es confirmava amb aquests termes la notícia:

"El CF SPORTING DE MAHÓN confirma la incorporación de la guardameta MARTA GAYÁ COLOMA nacida el 18/01/1994 y natural de Gata de Gorgos (Alicante). 

TRAYECTORIA DEPORTIVA: CD Dénia, Elche CF, Levante UD B, y defendió la camiseta del Levante UD y el Fundación Cajasol Sporting de Huelva de la Liga Iberdrola Femenina."

Per tant és una gran notícia per al futbol gater i per al futbol femení de la mà d’una gatera. El Maó va conseguir l’ascens a la Segona Femenina la passada temporada i ara es reforça més i entre les jugadores que amb il·lusió i perseguint nous reptes i metes es troben està Marta, la nostra paisana, que ha decidit botar a les Illes Balears per a, sens dubte, fer un gran paper a l’equip.

Ja han començat els entrenaments, ho van fer el passat 27 de juliol i a setembre iniciaran la lliga amb equips de Catalunya i les Illes Balears. Anirem seguint les seues evolucions i, per suposat, la de l’equip. Li dessitgem tota classe d’èxits amb el seu nou equip.

Podeu llegir altres notícies sobre Marta Gayà en aquest blog, punxant ací:

GATERA DESTACADA, MARTA: ENTREVISTA I A L’ELX FEMENÍ (17-2-2013).

DEBUT AL LLEVANT (21-9-2014).

MARTA, CO-PROTAGONISTA DEL VÍDEO DEL LLEVANT FEMENÍ (11-10-2014).

JUGADORA DE L’SPORTING DE HUELVA (19-3-2016).

FONT: Composició, foto del facebook de Gayà i escut de l’equip.

0 comentarios