Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA, PSOE: NOU REGIDOR, JOANVI VALLÉS. DIMITEIX PEPE JUAN MULET

GATA, PSOE: NOU REGIDOR, JOANVI VALLÉS. DIMITEIX PEPE JUAN MULET

En el darrer plenari celebrat ahir per la vesprada, per avançar la sessió ordinària de juliol amb motiu de festes, es van registrar dos alteracions, en quan a regidors de la corporació es refereix. Un canvi ja estava previst en el primer punt de l’orde del dia. Joan Vicent Vallés Roselló va prendre possessió com a nou regidor del grup municipal del PSPV-PSOE de l’Ajuntament de Gata. Vallés assumia el càrrec després de la renúncia de l’anterior regidora Mª Elena Rodríguez Choque.

La segona alteració va vindre al final de la sessió, quan va presentar la seua dimissió per motius laborals el regidor socialista Pepe Juan Mulet. Cal recordar que Mulet va substituir a Vicent Font dins d’aquesta legislatura i ha estat tan sols uns mesos com a regidor, concretament va pendre possessió del càrrec el 27 de setembre de 2016. Els socialistes gaters tornen a quedar-se, de moment, amb sols un regidor a la corporació.

Aprovació de les inversions sostenibles per a 2017

En el plenari d’ahir també es va aprovar, d’acord a la llei, destinar part del romanent de tresoreria de 2016 a inversions sostenibles. Dels 750.000 euros de romanent del exercici anterior es dedicaran 129.000 euros a condicionament i tancament de l’entorn de la zona esportiva de les Sorts (33.000), a la substitució de l’enllumenat de la zona del cementeri per il·luminació de led (30.000), a reparació de diversos carrers (60.000) i a patrimoni (6.000) per a la millora del museu i adquisició de vitrines adequades, especialment per a la plaqueta del parpalló.

FONT: Ajuntament de Gata: informació i fotos.

0 comentarios