Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA: L'ESCOLA DE PLÀSTICA EXPERIMENTAL A.VIVES EXPOSA LA CLOENDA DEL CURS

GATA: L'ESCOLA DE PLÀSTICA EXPERIMENTAL A.VIVES EXPOSA LA CLOENDA DEL CURS

Un any més aplegada la calor s’exposen al Casal de la Música de Gata els treballs dels alumnes de l’Escola de plàstica experimental A. Vives de Gata amb l’exposició Cloenda. Encara que el curs continua, l’exposició indica un parèntesi expositiu.

Al Casal s’exposen treballs pictòrics, fotografies, instal·lacions, objectes, etc amb sensibilitats que van des de l’intimisme, la denúncia, el mon oníric, al colorista expansiu o contingut, obres que parlen de records, de la bellesa de la natura, de la força dels cavalls, de la bellesa de la natura etc. Aquesta varietat no de bades conjuntament amb la forta càrrega experimental son dos de les característiques que dibuixen a esta escola veritable pilar de l’art contemporani a la Marina.

Hi ha treballs dels següents autors, Fina Gilabert, Juan Escolano, Pepa Espasa, Said ben Sal.lah, Mar Fornes, Isabel Soler, Genoveva Regidor, Helen Clements, Ana Climent, Empar Ecrivà, Pepa Caselles, Osvaldo Sánchez, Fauser, Joan Roselló, Blanca Hernando, Mónica Gómez, Mª José Cholbi, Mari Marí i Mª Isabel de Piero.

La inauguració va comptar amb la regidora de cultura de Gata, Àngels Soler, l’alcaldessa, Magda Mengual, i nombrosos autors i amics de l’escola. L’exposició romandrà oberta fins el 23 de juliol de dimecres a diumenge de 19 a 21h.

FONT: Informació i foto Ajuntament de Gata.

 

 

 

0 comentarios