Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL GORGOS C.F. AFRONTA LA 1ª REG. AMB NOU COS TÈCNIC ENCAPÇALAT PER JAUME SERRA. Agrait adéu a Rogelio Cano

EL GORGOS C.F. AFRONTA LA 1ª REG. AMB NOU COS TÈCNIC ENCAPÇALAT PER JAUME SERRA. Agrait adéu a Rogelio Cano

El GORGOS CLUB DE FUTBOL ja mou motors preparant-se per a la complicada i a la vegada apassionant temporada 2017-2018 que li espera en una nova categoria, Primera Regional.

Fa uns dies, el club s’acomiadava del que havia sigut un gran entrenador pujant al Gorgos a Primera. Des del Gorgos C.F. li dedicaven aquestes sentides i emotives paraules: 

"Des del Gorgos c.f volem donar les gràcies al míster Rogelio Cano Gallego per la gran labor feta durant la seua 2 etapa al nostre club, que han sigut 3 temporades plenes èxits esportius tant per al juvenil com al primer equip. Volem desitjar-te el millor en l’esportiu i sobretot en el personal. Moltes gràcies per fer que el nostre Gorgos hui siga un poc més gran del que ja era fa unes temporades enrere; el futbol és d’aquesta manera i ara separem els camins... Però segur que ens tornaran a trobar ben prompte, perquè gràcies a la teua feina al costat de la plantilla hui som de Primera. Vixca el Gorgos. !!! GRACIES ROGE!!!"

Cal recordar que Cano ja va estar en una primera etapa al Gorgos. En aquesta segona, ha estat un any amb el juvenil pujant a segona regional i dos anys amb l’equip amateur, també aconseguint fer-lo pujar a Primera Regional.

NOU ENTRENADOR, JAUME SERRA, un home de la casa

Pero, el GORGOS Club de futbol no para i ja te nou cos tècnic per afrontar la nova temporada en 1ª regional. Es tracta de JAUME SERRA FERRER, home de la casa fet a les categories inferiors de l’equip, on havia passat per totes elles menys la del primer equip i que ara desprès de passar per totes ja arribat el moment de ser el primer entrenador. No estarà sols ja que Pere Noguera, també ja molt conegut en el club, estarà junt amb ell i serà la seua ma dreta tota la temporada. Es tracta d’un home amb molta experiència amb el futbol regional, entre ells ex-entrenador de porters del Xàbia "preferent" i actual coordinador de l’escola de futbol base de Gata. També va canviant la directiva i es veuen cares noves.

Prompte la seua presentació i els preparatius de pre-temporada seran una realitat.

FONT: Foto-composició Gorgos C.F. A l’esquerra Rogelio Cano, que deixa el Gorgos; a la dreta els nous entrenadors i Jaume "el Xato", nou membre de la directiva.

0 comentarios