UN GORGOS CADET DE RÈCORD: Tots els partits guanyats, únic dels 472 equips cadets valencians

(A la foto, els cadets hui a Benissa) PODEU FER-LA MÉS GRAN, PUNXANT ACÍ.

Els alevins acaben segons i l’infantil A tercers; el major puja a 1ª Reg.

El GORGOS CF CADET, líder del grup segon alacantí de la Segona Regional acaba la lliga amb quatre rècords: primer, el campionat de lliga, que ja va celebrar fa unes setmanes; segon, tots els partits guanyats (26 partits, 78 punts); tercer, alcança un rècord, dels 31 grups cadets valencians que abarquen 472 equips (9 de Primera Regional; 8 de València de Segona Regional, 3 de la Ribera, 1 de la Safor; 7 alacantins i 3 de Castelló (als que encara els reesten quatre jornades) és l’únic equip sense empatar ni perdre algun partit, i quart que és el màxim realitzador (ha fet 127 gols i sols en té 12 en contra) dels 7 grups d’Alacant.

Hui ha tornat a demostrar-ho en l’última jornada de lliga 2016-2017. Ha golejat a la UD Benissa per 0 a 5. Al minut 1 ja marcava el capità Eric; al 18 Axel que repetía al 35; al 28 Sergi i en el 79 marcava Josep. Ha acabat la lliga, com he dit, amb 78 punts dels 26 partits tots guanyats. 127 gols a favor i 12 en contra. El seu màxim golejador Axel en té 41 segon del grup i Hamza amb 23 el 4rt.

A banda del primer equip del GORGOS, que potser segon o inclús primer (demà eixirem de dubtes) i que pujarà a Primera Regional, dos equips de la pedrera de Gata han quedat en molt bona posició. El GORGOS ALEVÍ de segon any acaba la temporada en segona posició. Hui ha empatat en casa 3-3 contra la UD Benissa A. Els tres gols de Santi als minuts 10, 15 i 21. Santi acaba sent el segon màxim golejador del grup amb 36 gols.

El GORGOS INFANTIL A acaba tercer amb 59 punts dels 26 partits jugats. Hui ha guanyat 0-5 a Benissa. Els gols: Héctor (12), Vicent (24), Mario (41), Gaspar (47) i Diego (60). Diego té 23 gols i acaba sent el seté màxim golejador. 86 gols a favor i 28 en contra.

Un altre equip, el GORGOS BENJAMÍ de segon any ha empatat contra la UD Benissa A. Luca (18) i Izan (en pròpia porta) han marcat. Luca amb 27 gols és el 4rt golejador del grup. El GORGOS JUVENIL ha perdut a Simat 3-2. Raúl i Matías feien els gols. Encara els resten dos jornades.

FONTS: dades FFCV. // Foto, Gorgos CF.