Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA DE...LA SITUACIÓ POLÍTICA LOCAL A GATA

LA PREMSA PARLA DE...LA SITUACIÓ POLÍTICA LOCAL A GATA

El diari digital comarcal MARINA PLAZA publica hui (11-5-2017) una notícia referent a l’estat de la política local de Gata. En un extens i detallat article titula: "Renúncies en cadena en el PSPV de Gata després de desautoritzar el partit una moció de censura amb el PP". Als subtítols: "Després de la dimissió de la regidora Elena Rodríguez, tots els membres de la llista, inclosos els suplents, han desestimat ocupar el lloc vacant de regidor"; "Els socialistes, de fet, han triat ja a Joanvi Vallés (regidor de Compromís el passat mandat i candidat a les Corts pels valencianistes el 2015) perquè entre com a regidor" i "Dirigents comarcals del PSPV van traslladar setmanes enrere als seus regidors al municipi que no compten amb el vistiplau del partit per desallotjar al govern local (Compromís-JuGa) en aliança amb els populars".

Per a conéixer tota la situació podeu llegir tot l’article de MP PUNXANT ACÍ.

Per la seua part, LAS PROVINCIAS a la seua secció de la Marina també ho publica divendres 12-5. Titula: "El PSPV de Gata echa mano de un exedil de Compromís para suplir a Mª Elena Rodríguez". Al subtítol: "La concejal socialista presentó su dimisión por motivos personales y sus compañeros de lista rechazaron sustituirla". Per a llegir l’article de LP, PUNXEU ACÍ.

També el diari LEVANTE-EMV publica hui: "Un exconcejal de Compromís será edil socalista en Gata al renunciar toda la lista del PSPV". Si voleu llegir l'articulet de A.P.F. PUNXEU ACÍ.

FONTS: diari digital MARINA PLAZA, 11-5-2017; LAS PROVINCIAS i LEVANTE-EMV, 12-5-2017.

0 comentarios