Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ELS CADETS DEL GORGOS C.F. CELEBREN LA GRAN FESTA DE L'ASCENS A 1ª REG. De 23 partits, els 23 guanyats

ELS CADETS DEL GORGOS C.F. CELEBREN LA GRAN FESTA DE L'ASCENS A 1ª REG. De 23 partits, els 23 guanyats

(PODEU PEGAR-LI UNA ULLADA A L’ÀLBUM DE LA CELEBRACIÓ, PUNXANT ACÍ)

Ahir per la vesprada començava la festa als prolegòmens del partit. Tots els cadets del Gorgos C.F. estaven sentats a les grades, mirant el partit de juvenils que va quedar en taules 2-2 front al Calp. Després d’aquest partit, tant els juvenils com l’equip contrincant dels cadets, l’Altea els feien el passillo d’honor als protagonistes. Abans del partit amb els alteans, el president del Gorgos C.F. Miguel va rebre la samarreta commemorativa de l’ascens, amb el nom de tots, jugadors i cos tècnic.

Començava el partit, algun coet, colorit i festa. Pareixa que no anaven a marcar tants gols, però els xicons dirigits pel director de l’Escola Municipal de Futbol de Gata, Pere Noguera no tardaven en fer pujar al casiller els gols. Dos a la primera part i dos a la segona. Marcava al minut 5 Hamza (segon màxim realitzador del cadet amb 22 gols i quart del grup), al 34 i al 63 feia el doblete el golejador del Gorgos cadet i segon del grup Axel, que sumava fins a 34 gols. Rematava la faena Yeray al 74.

    La imagen puede contener: una o varias personas, personas de pie, multitud, cielo y exterior
    La imagen puede contener: una o varias personas, personas de pie, cielo, exterior y naturaleza

Fidels al seu estil, que els ha portat al complet liderat, sumaven 23 partits guanyats dels 23 jugats. 69 punts a 13 del segon que és el Calp. 111 gols a favor i 12 en contra.

Després del partit, corria el cava i degustaven jugadors, pares/mares i afició d’un pastel preparat a l’efecte amb la foto dels jugadors i la llegenda de Campions. Un grup de quatre músics feia la seua aparició fent una batucada, que ja no els deixaria fins la nit. Era la sorpresa preparada per al grup de xavals que "han fet història al poble de Gata", com deia Noguera al seu discurs dalt del balcó de l’Ajuntament.

La ruta pel poble i recepció al balcó de l’Ajuntament

Amb un camió preparat i adornat, van pujar tots els jugadors. Darrere, un camionet amb les mares i pares, després alguns cotxes que formaven la comitiva. Després de parar a l’Era i aplegar-se al bar el 10 i ser convidats, van continuar la ruta fins a la plaça de l’església. Allí, van baixar i es van dirigir a l’Ajuntament, incorporant-se el regidor d’Esports Toni Arabí i l’alcaldessa Magda Mengual i procedint a la recepció oficial. El balcó estava il·luminat amb els colors del Gorgos blau i roig.

La bandera de l’equip estava al centre. El director de l’escola i preparador dels xavals campions, Pere Noguera, va agrair la tasca de l’Ajuntament, la directiva, dels pares i mares, de l’afició i del grup. El capità Eric també va parlar al balcó i l’alcaldessa va desitjar que es repetixca l’èxit any rere any per al club i el poble. Els capitans li van oferir la samarreta comemorativa, que de seguida l’alcaldessa es va posar, seguint celebrant la festa. També va fer el seu breu i emotiu discurs el delegat de camp, José.

Després, va continuar la festa al Kiro’s, lloc de concentració de molts jóvens, i a continuació tots els protagonistes van acabar la llarga jornada amb un sopar commemoratiu i de celebració.

Des del blog, l’enhorabona al GORGOS CADET, perque fa història, no sols per l’ascens, sinó per la brillant trajectòria en tota la temporada i per ser la primera vegada en la història del Gorgos C.F. que aquesta categoria té un campió.

0 comentarios