PRIMERA GRAN VICTÒRIA DEL GORGOS INFANTIL B I AMB DOS HAT-TRICK. (4-7 contra el Mutxamel)

El partit a Mutxamel dels xavalets del GORGOS INFANTIL B va resultar un goig per a ells. Dissabte dia 8 no l’oblidaran en molt de temps. Era la jornada 20, 19 partits perduts, estaven ja desil·lusionats, però la visita als alacantins els va fer despertar. GUANYAVEN EL SEU PRIMER PARTIT de la temporada i de quina manera. 7 gols fora casa, dos hat-trick i un partidàs. Mereixien, sens dubte, aquesta victòria. Tenien 130 gols en contra, sols 19 al seu favor, però anaven a fer-ne un cabàs, set un rere l’altre.

Contem els gols: al minut 7 marcava Pau. Al 23 ho feia Alangerardo. Santiago començava els seus tres gols al 26. Pau repetia al minut 55 i Santi en feia dos més en deu minuts, al 59 i 69. Rematava la faena golejadora Pau també al 69.

Per tant, la tretzena plaça té ja el casiller en marxa, tres punts. Podria ser un punt d’inflexió. Ara ja saben golejar, que no se’ls oblide.

Podeu observar el vídeo, facilitat per mediació de Isaac Sánchez. PUNXEU ACÍ.

A la composició, captura del vídeo del moment en que Santi feia un dels tres gols.

FONT: Vídeo (mediació de Isaac Sánchez).