GORGOS C.F.: TAMBÉ VICTÒRIES DELS MAJORS, ELS ALEVINS I ELS INFANTILS

A més dels CADETS i la seua victòria que suposa un campionat, el GORGOS C.F. va recollir aquest cap de setmana més alegries, sobre tot la del primer equip i els alevins, que es posen als primers llocs de la classificació.

De menuts a majors: els BENJAMINS van perdre 2-5 contra l’Alfàs del Pi A. Javi i Lucas van marcar els gols gaters. A la classificació són els 10é amb 13 punts. A la pròxima jornada derbi, ja que jugaran contra el Teulada-Moraira.

Els ALEVINS van guanyar 3-1 a l’Alfàs del Pi. Joel feia doblet als minuts 11 i 27. Joan marcava al 43. A la classificació són segons amb 47 punts. De 21 jornades n’han guanyat 15, 2 empats i 4 derrotes. 77 gols a favor i 48 en contra. A la pròxima juguen contra el Teulada-Moraira al poble veí.

Els INFANTILS A van guanyar fora casa, 1-2 front La Nucía B. Els dos gols els va marcar Gaspar al 48 i 58; al 61 acurtava distàncies l’equip de la Marina Baixa.A la classificación és 5é amb 47 punts. A la pròxima jornada rebrà a l’Altea B.

Els CADETS, com ja vaig avançar, van guanyar el seu partit a La Nucía i es van procamar matemàticament campions de lliga 2016-2017 del grup primer d’Alacant de Segona Regional cadet.

Els JUVENILS van caure a Xeraco per 3 a 0. Estan al lloc 8é i tenen 39 punts. Al pròxim partit rebran a casa al Calp.

Finalment, el primer equip del GORGOS va golejar al Benitatxell per 6 a 0. Eloy marcava al 8 i la resta de gols venien a la segona part: Hat-trick de David Molines, el segon de penalti. Joan Andreu marca els altres dos. A la classificació són segons amb 57 punts després del Benirredrà que és ara líder. A l’estadística de golejadors, David Molines Salvá encapçala la llista de golejadors del grup XII de Segona Regional, amb 37 gols.

FONT: FFCV. Fotos: Gorgos.