EL GORGOS CADET IMPARABLE (8-0) CAP AL TÍTOL DEL CAMPIONAT. El juvenil empata a casa sense gols

El GORGOS CADET està donat l'alegria aquesta temporada al Gorgos Club de Futbol i a l'escola de futbol del poble. Líder intratable i per golejades. Podria proclamar-se la pròxima jornada campió matemàticament del grup primer de Segona Regional. Dissabte per la vesprada va tornar a golejar, com està ja manat aquest temporada de la mà de Juan Manuel Marín Ivars i de Pere Noguera. Els seus números sorprenen. Els xicons porten 13 punts per davant del segon. Tots els partits guanyats.

El partit de dissabte corresponia a la jornada 21 (2-4-2017). 8-0 contra el Pego. Al mintu 5 estrenava el marcador Sergi. Continuava al 15 el golejador Axel Fernando. Al 19 marcava Hamza i al 41 repetia Sergi. Pau marcava al 60. Al 69 feia diana Antonio Llobell i al 70 consumia el "hat-trick" particular Sergi. Antoni Perles acabava la golejada al minut 79. Te 63 punts dels 21 partits jugats. Tots guanyats. Ha superat ja el centenar de gols a favor, 103 en concret, i sols 11 en contra. El segon classificat és el Calp que té 50 punts. Resten 5 jornades que són 15 punts. Ja en té 13 per davant dels 15 possibles. A punt de cantar l'aliró. A la pròxima jornada li toca jugar a La Nucía i a la següent rep a casa al Altea B. Ahí (23 d'abril) es pot consumir el campionat intacte que porten.

Però repassem també la resta d'equips del Gorgos. El GORGOS BENJAMÍ (2n any) va caure a Pego (5-3). Javier Carrió Oliver va marcar dos dels tres gols als minuts 8 i 17. Luca al 19. A la classificació són els 10 amb 13 punts dels 20 partits jugats (4 guanyats, 1 empat i 15 derrotes). 45 gols a favor i 120 en contra.

El GORGOS ALEVÍ si que va guanyar i s'afiança al segon lloc. 0-2 contra el Pego. Té 44 punts (el primer en té 60). Dels 20 partits, 14 els ha guanyat, 2 empats i 4 perduts. 74 gols a favor i 47 en contra.

El GORGOS INFANTIL A caia a casa, 2-3 contra el Pego. Ha baixat al quart lloc amb 44 punts. Dels 21 partits disputats, 14 són victòries, 2 empats i 5 derrotes. 59 gols a favor i 23 en contra. EL GORGOS INFANTIL B també va perdre (9-0) a Villajoyosa i encara no ha estrenat marcador ni punts.

El GORGOS JUVENIL va empatar ahir matí a casa (0-0). És 8é del grup VI de Primera Regional amb 39 punts dels 25 partits disputats (12 victòries, 3 empats i 10 perduts). 68 gols a favor i 47 en contra.

Finalment, el primer equip del GORGOS descansava i després dels últims resultats es manté 2n amb 54 punts, 58 en té el líder Benirredrà i 52 el tercer Daimús.

FONT: FFCV. Foto, Gorgos CF.