Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA DE...L’EMPRESARI GATER NICOLÁS AGUDO I EL SEU "CALVARI" DE 12 ANYS I EL PACTE DELS AJUNTAMENTS PEL TREBALL A LA MARINA ALTA

LA PREMSA PARLA DE...L’EMPRESARI GATER NICOLÁS AGUDO I EL SEU "CALVARI" DE 12 ANYS I EL PACTE DELS AJUNTAMENTS PEL TREBALL A LA MARINA ALTA

La premsa comarcal recull alguns articles molt interessants que fan relació a Gata i els gaters. Hui es publica al digital Marina Plaza i al Levante-EMV la situació actual -van ja 12 anys- de l’empresari gater Nicolás Agudo, que passa per tot un "calvari" judicial.

Titula el digital MARINA PLAZA: "Un empresari arruïnat per la trama d’Aigües de Calp demana auxili al Poder Judicial perquè reactive el cas després de 12 anys d’instrucció". Als subtítols: "Nicolás Agudo porta des de 2005 reclamant 245.000 euros en impagaments de les obres de la renovació de la xarxa de Calp, cas en el qual estan imputats pels sobrecostos originats l’exregidor del PP Juan Roselló, el seu cunyat Francisco Artacho i altres implicats"; "Demana a l’organisme judicial que inspeccione les diligències que està realitzant el jutjat de Dénia que porta el cas" i "«Tot el que vaig guanyar en ma vida m’ho van llevar ells», diu este empresari que té tots els béns embargats i ha perdut quasi tota la visió per culpa de l’ansietat que pateix"L’enllaç de la notícia a MP. PUNXEU ACÍ.

Per la seua part, el diari LEVANTE-EMV també es fa ressó de la notícia amb un article que firma Alfons Padilla. Titula: "Un empresario arruinado por el fraude del agua de Calp pide amparo al Poder Judicial" i al subtítol: "Nicolás Agudo liquidó su firma y sufre depresión y ceguera por la deuda de 245.000 euros que le dejó la trama del exedil del PP Juan Roselló y su cuñado". Per a llegir la notícia, PUNXEU ACÍ.

L’altra notícia a la que faig referència la publicaven ahir tots els diaris comarcals. El pacte per al treball a la comarca. Va estar present l’alcaldessa de Gata, Magda E. Mengual Morata. LAS PROVINCIAS titulava: "La Marina Alta firma un gran pacto por el empleo para la comarca". Al subtítol: "18 ayuntamientos y 13 entidades se adhieren al Acuerdo Territorial por la Ocupación y el Desarrollo Local que gestionará Creama". Per a llegir la notícia, PUNXEU ACÍ.

Al LEVANTE-EMV es publicava també: "Dieciocho ayuntamientos de la comarca se alían por el empleo"PUNXEU ACÍ.

Finalment, a MARINA PLAZA titulaven: "La Marina Alta posa en marxa per fi el seu gran pla comarcal per l’ocupació". Al subtítol: "Un total de 18 ajuntaments i 13 entitats rubriquen a Calp la constitució de l’Acord Territorial per l’Ocupació per implementar polítiques consensuades que incentiven la contractació i l’estabilitat del mercat laboral". Per a completar la notícia, PUNXEU ACÍ.

A la composició fotogràfica, l’empresari gater Nicolás dalt; els alcaldes i regidors de la Marina Alta baix. Fotos dels diaris.

FONTS: diaris MARINA PLAZA, LAS PROVINCIAS i LEVANTE-EMV, dies 8 i 9 març 2017.

0 comentarios